Click Me, U Love Me

Follow Blog Saye

Thursday, November 11, 2010

Kek Sedap D8

Tadi tghari mase lunch hour geng2 gedix ke D8...
bese la kalo pas gaji kat Kompleks D ne ade buat jualan...
sajek tau nk menghabeskan duit weolls..ehehehe
tp bagus jugak senang sopping dekat jek...
hasil rembatan kali ne adalah baju basahan auni...
bole la dapat 3 ke 4 helai utk pakai kat umah....
lagipon murah pon murah , RM6 jek selai..
setakat g umah pengasuh n kat umah tu leh la..sbb auni ne kadang2 die muntah..
so kalo baju tanteks tu kalo kene muntah or kotor, balik kene terus gonyoh takut nti melekat kesannyer..huhu
at least beli baju ne, banyak² leh la buat tukar² kat umah pengasuh..
okeh nk citer agi pasal kek sedap...
ekceli aku berkenan ngan kek ne sejak CC Division aku ne beli, then die pelawa arr rase..
sedap plak rase nyer..
die kek span campur ngan puding (rasenyer betol kot nama die)...
macam² flavor ade...
yg aku dah rase Keladi ngan Pandan arr...
mengidam katekan..
bulan lepas pegi dah abes, so ari ne aku mintak tolong CC aku belikan..hehehehe..
alhamdulillah dapat jugak..hehehe
tengkiu la sesangat...

ne perasa Keladi wewe

ne plak perasa Pandan..

ne adalah pandangan depan, satu bekas tu RM5...



cute note : xsabar nk tgu balik, nk makan ngan auni..pe la citer auni kat umah pengasuh arine..demam lg ke die?hopefully dah ok sebb smlm badan die dedar² jek...



4 lovey dovey:

I B U E L Y S H A said... [Reply]

best loh kat opis boleh belibelah....bos aku waktu rehat pon tak boleh kasi beli belah...dia tak suka...hahha apa coii la ada org macam tu....
beb nama anak kak long apa?

mama_auni said... [Reply]

hahaha..nape lak gitu..kami memg tiap2 bulan beli belah..hehehehe...
ko ne xbca entri aku eyh...nk aku gitau jugak..
okeh nama die Delliea Yasmine...

I B U E L Y S H A said... [Reply]

eh kat entry tu bukan cakap tak tau lagi nama dia ker?? huhu

mama_auni said... [Reply]

ade kat bawah tu aku bgtau ..hahaha...

♥ Auni' is 4♥

♥ Auni' is 4♥

♥ HEPY BUFDAY ♥

♥ LOVEY DOVEY ♥