Click Me, U Love Me

Follow Blog Saye

Tuesday, April 5, 2011

My 2nd Precious

hai seme..
bertemu lagi kite..hehehe
oh ye saya dah selamat bersalin pada 21 Februari yang lepas..
kisahnye pagi tu sy datang opis seperti bese..
tp perot sy asik mengeras jek dari malam tuh..
rase riso lak..
plak tuh baby saya songsang pulak biler dah masuk 38 weeks..
jadiknye pegi ke spital KPJ Selangor kat shah alam.
siap bawak baju siap2 mane tau kene tahan kan..
hehehe jadiknye redha sudah biler doc kate kene buat emergency czer.
takut2 kalo ade efek kat bby kalo tgu lame lg...
xdapek la sy nk bersalin normal kali neh..






presenting our 2nd beloved princess..

Nur Natasha Hani binti Hairul Amry
lahir pada 21 Februari 2011 di KPJ Selangor
dilahirkan seberat 2.68 kg pada jam 5.01 pm.









alhamdulillah mama n baby sihat..
tp biler doc tunjuk jek muka baby, terus sy ckp ..alamak cam muka kakak die la..
hahaha ikut gen hubby lg..heheh
jadiknye skang ne sy dah ade 2 princess..huhu
bersyukur ke hadrat Ilahi atas kurnianNya



2 lovey dovey:

umie said... [Reply]

hehehe..alhamdulillah..patutla dah lama x nampak kat kafe...bercuti 3 bulan la lepas ni yer..

♥mama eza♥ said... [Reply]

heheh tu lah umie...tengkiu umi

♥ Auni' is 4♥

♥ Auni' is 4♥

♥ HEPY BUFDAY ♥

♥ LOVEY DOVEY ♥