Click Me, U Love Me

Follow Blog Saye

Monday, May 25, 2009

Citer Best...


semalam baru je selesai menengok wayang citer kat atas tuh...kat Alamanda...
xtually mula2 nak nengok citer Night At The Museum 2...
tapi my hubby plak nak tgk citer Syurga Cinta ne..
kitorang plan nak tgk la citer ne kul 5, tapi memg penuh dah..perghh..
pastu konon nak tgk la Citer Night At The Museum tu kul 5.50, tp penuh jugak..
then kitorang decide nak tgu citer Syurga Cinta kul 7 pm..
Bagi aku, aku bagi 4.5 bintang..
memg best citer ne, xrugi tengok...
aku memg touching ngan lakonan Awal Ashaari ngan Heliza..
smpi aku pon meinitiskan air mata..hehehee
dan juga lakonan Adik Haziq yg mencuit hati..hehehe
so korang gi la tgk jugak....

16 lovey dovey:

umie said... [Reply]

iza..ri tu umie nak tengok syurga cinta tu tp hubby umie lak decide nak tengok night at the museum 2..on jela sb birthday boy kan..hehehe

baBe_ieza said... [Reply]

hehhee..best jugak tau..

ibuhaikal said... [Reply]

tu la rasa cam nak g nengok gak citer tu...tapi ape kan daya sejak2dah ada cik aikal nie habis semua movie akak miss tau...huuuhuuuhuuu

p/s:owg ngadung memang cepat touching2..heeheeeheee

ummiaqeef said... [Reply]

bile nak dpt tgk muvie??????

baBe_ieza said... [Reply]

ibuhaikal:bawak je cik aikal..xpon suh orang jaga..hahaha

ummiaqeef:tglkan kt shinaz...

ibuhaikal said... [Reply]

nak suh tinggalkan...nanti ayah dia pun cakap gini "sian anak ayah"..

p/s:Ooo...baBe_ieza jaga la dia nanti pas dapat bby baru dia tau semua aktiviti yang selalu dia buat berdua tersekattt...betul tak ummiaqeef?...

nmmy84 said... [Reply]

iza...bestkan citer die.rase nak tgk lai.wadah pun siap meleleh air mate.heee

baBe_ieza said... [Reply]

ibuhaikal:dah tau dah kalo de bby nti da susah nak tgk muvie.hehee sebab tu selagi lom ade baby ne nak lenjan tgk wayang puas2..hahaha

wadah:memg best pon, sedey gler...

ummiaqeef said... [Reply]

betul tu..mmg payah..sumer tersekat..kena duk umah je la cam aku ni..kalau nak tinggal aqeef rase cam x sampai ati lak..ehehe..

baBe_ieza said... [Reply]

cehceh..aku tau aku akan mengalami cam korang gak nti, sebabkan itu...
aku akan tgk wayang puas2 seblom bersalin..hahaaa

ummiaqeef said... [Reply]

jgn tetibe ko terbersalin dlm panggung wayang lak..hahaha..

baBe_ieza said... [Reply]

hahahah..mesti gempak kan?sok2 anak aku jadi kaki wayang sebab lahir kat panggung wayang alamanda..hikhikhik

mizfieza said... [Reply]

heheh thu tak per..sy dah tgk gak 2 kali heheh..

awal hensem kan..kan..kan

baBe_ieza said... [Reply]

wah fieza dah tgk 2 kali yer..yuppp awal memg ensem dalam citer tuh..huhu

dibiuscinta said... [Reply]

o best ke..suami ada ajak time besday die tu tp takut kecewa tgk cite melayu ni..so tak tgk lew..upenye best..bile da dengar camni baru ada semangat nak ajak die tgk...he..tq iza

baBe_ieza said... [Reply]

hehehe..baik kamu pergi...

♥ Auni' is 4♥

♥ Auni' is 4♥

♥ HEPY BUFDAY ♥

♥ LOVEY DOVEY ♥