Click Me, U Love Me

Follow Blog Saye

Thursday, May 14, 2009

Delieya Sofia

gaya cumels sofia


aku n sofia yang cumels



saje je nak upload gambo anak buah aku (anak abg ipar aku) yang cumels bangat...
die ne susah sangat nak senyum..
so biler da buat aksi cam ne ape lagi hubby pon terus snap gambo die..
tapi sian kat die...
kelmarin dapat tau die masuk ward kat SMC (Selangor Medical Centre) sebab demam panas
erm..nasib baik xde aper, cume still demam lg..
harap2 die cepat baik k...

12 lovey dovey:

ibuhaikal said... [Reply]

memang ada ciri2 seorang ibu iza nie...heeeheeeheee

p/s: comeynya diaaa...(anak buah iza tau bukan iza)..heeheeheee
kang merajuk lak ibu ngadung nie nanti iza pun comey sejak ngadung nie..

baBe_ieza said... [Reply]

hahaha..ala iza xkesah..die memg cumels sebab mama die pon cumels gak...

harap dapat baby cumel jugak nti...

ibuhaikal said... [Reply]

insyallah...iza amalkan Asmaul-Husna..insyallah bby iza comey..

baBe_ieza said... [Reply]

ibuhaikal:ye ker, nti iza amalkan yer kak..thanx ye bagi tip..

ummiaqeef said... [Reply]

patut la aku dgr asmaulhusna kat pc sape ntah tu..hahaha...bagus²..

p/s : iza,ko kena slalu tgk aku..nanti mesti anak ko comel cam aku..hahahahaha!!!jgn marah..

baBe_ieza said... [Reply]

ummiaqeef:hehehe..terus praktikkan tuh..
ko cumels ker?hahahaha...

ibuhaikal said... [Reply]

betul..akak masa ngadungkan si aikal akak amalkan ayat tu alhamdulilah dapat la si aikal yang cerdik pandai nie...ari2 ada je yg dibuat..heeeheeee

baBe_ieza said... [Reply]

hehehe..insyaallah mudah2an ye kak...

shinnaz said... [Reply]

npe mate die kenyit sblh nie..hehe..:p

baBe_ieza said... [Reply]

hehehehe..die kenyit kat laki aku la...

busyuksayang said... [Reply]

ala, comelnya dia...muahsss

baBe_ieza said... [Reply]

tu la geram sgt tgk die..cumels...

♥ Auni' is 4♥

♥ Auni' is 4♥

♥ HEPY BUFDAY ♥

♥ LOVEY DOVEY ♥