Click Me, U Love Me

Follow Blog Saye

Wednesday, August 12, 2009

Entry Terakhir Seblom CUti

mulai esok (13 Ogos 2009)...
saya akan mula bercuti dan berehat-rehat di rumah..
menanti dan menunggu detik kelahiran orang baru...
xsabar rasenyer ....
apa-apa nanti saya akan bgtau kepada rakan blogger saya ummiaqeef atau shinnaz..
tugas mereka adalah memberitahu anda seme biler saya sudah selamat bersalin...
dan mereka akan mengapdate tentang perkembangan saya ataupon baby di blog
almaklum la saya ne xde tenet kat umah..kuikuikui

boleh ye ummiaqeef n shinaz jadi wakil saya...
heheheheh......cayang korang ....
mesti saya rindu kat blog ne sepanjang tempoh berpantang...
doakan saya dan baby

luv u alll....



11 lovey dovey:

shinnaz said... [Reply]

yeah!!iza takde..haha...mesti rindu kt u nanti..:((sob..sob..sob..take care taw..


p/s: pasal CD tu..kite jumpe di Taman..hehe

baBe_ieza said... [Reply]

siot..ko suker aku xde eyh..nti mesti rindu nak kaco ko shinaz...huhuhu

CD, CD..nk tengok..huhuhu

shinnaz said... [Reply]

haha..takla..mesti sunyi sebab ade rozie jer..haha..(tak pasal² rozie terlibat) nanti da bersalin inform kiteorang..nti datang bawak hadiah..jumpa anak ieza..ape name die erk?

baBe_ieza said... [Reply]

tu lah mesti sunyi biler xjumper korang..mesti aku akan bgtau korang sebab korang kan informer aku..hehehe..ko nk tau nama kene tgu die lahir dulu ok...

shinnaz said... [Reply]

blah la ieza..Huh!

ummiaqeef said... [Reply]

lor..cam ko nak pindah kementerian lak..hahaha..jgn risau..aku akan wakilkan ko utk buli dak shinnaz tu..huhu..

p/s : aku dah tau name baby iza..hihi

baBe_ieza said... [Reply]

shinaz:eleh poyos je

ummiaqeef:ko buli cukup2 tau die..hahaha..aku nk pastikan die kurus time aku balik nti...

shinnaz said... [Reply]

wah..ko tu yg kene kurus..hehe..

p/s: buli adalah amalan syaiton!

baBe_ieza said... [Reply]

eyh..aku memg akan kuruskan badan yang kembang ne walaupon xdapat balik badan asal..aku nk ko kurus seblom aku balik k..sebab rozi akan buli ko smpi ko jadi kurus..hehehe

p/s:buli utk kebaikan xper...nk bg ko kurus boleh je buli..

ummiaqeef said... [Reply]

tp shinnaz jenis yg makin buli makin berisi,camane tu?? erm..mesti dier mengah nak layan aku nti..hahaha...

nmmy84 said... [Reply]

selamat semuanye iza..kim salam kat iza jr.heeee

♥ Auni' is 4♥

♥ Auni' is 4♥

♥ HEPY BUFDAY ♥

♥ LOVEY DOVEY ♥