Click Me, U Love Me

Follow Blog Saye

Thursday, October 22, 2009

bos kalut..aku yang pening..

smlm bos aku mintak booking kereta..
sebabnyer kul 11.30 die kene ade kat parlimen..
so bler call CC Admin, diorang cakap kete opis xde...
aku pon bgtau la bos aku...pastu die membebel2 la..
aku dah bese dah dengar...
tapi aku cube juge la dapatkan kete opis pagi tadi..
memandangkan die kate susah nk dapatkan parking kat Parlimen tuh...
akhirnya dapat jugak kete, tapi kene tumpang sekali la ngan sorang PSU kat department lain..
lagipon PSU tu pon nk gi tempat yang sama...
pastu aku dah diinform oleh sorang officer kat department aku ne ...
die kate bos aku kene gi sane awal sebab Timbalan Menteri dah tunggu...
bos aku pe lagi ..lagi kalut arr die...
bising die suh cakap ngan admin die nk gerak skang..
aku dah pening ..nk cal PSU yang gi ngan die..tapi orang tu tgh meeting...
takut lak mengganggu..tapi bos aku suh cal jugak ..kalo x nti PSU tu kene gi sendri..
aku dah bertambah pening la..terpaksa gak cal PSU tuh mintak cepat..(Sape yang tumpang sape?hehehe..)
aku pon bgtau la kete dah ready..tapi dalam pada nk pegi tuh pon sempat lg kalut mende lain..
adoiii..xtau la aku...seb baik die dah gi..

then kebetulan ari ne ade meeting prekab, tp bos aku xdapat nk attend...
bos aku mintak salah sorang officer hadir ....aku pon bg la folder kat officer tuh..
xlame pastu, kak zu (PA Bhg Korporat) send email...ne lagi satu hal...masa dan tempat pre kab asik bertukar je..
mula2 buat kat pejabat menteri..last2 dapat info ..masa n tempat dah bertukar..
meeting tu dibuat kat ktmb pulak..sian kak zu...
die pon da naik pening..hahaha...
agaknyer ari ne seme orang duk kalut n pening....hahahaa

2 lovey dovey:

ummiaqeef said... [Reply]

aku yg kene tahan telinga dgr bos ko bising..bos aku kate bos ko lak yg kalut..adoi..mmg same spesies ni..

mama_auni said... [Reply]

hahaha..mmeg pon...

♥ Auni' is 4♥

♥ Auni' is 4♥

♥ HEPY BUFDAY ♥

♥ LOVEY DOVEY ♥