Click Me, U Love Me

Follow Blog Saye

Friday, November 20, 2009

Farewell YM ...Hari Last Day..

musti kowang seme pelik sape YM ne kan?Yahoo Messenger ker?hahaa
sebenarnya YM tu adalah singkatan utk Yang Mulia..Ampon Tuanku..
hahaha ngarot dah aku ne...
semalam kami telah diberitahu oleh PTM (Cik Hajar) supaya jgn beli bekpes utk pagi ne.. sebabnyer ade nk buat makan2 atau farewell utk meraikan kedua2 pegawai kami yang akan meninggalkan kami...
mereka adalah YM Raja Shahrul Nizam dan Encik Azuan..
tapi malangnyer Encik Azuan tak dapat attend majlis ne...
so hanya ada Encik YM sorang je (juga dikenali sbg En. Raja@En Shahrul)..
mcm2 panggilan utk officer kiter ne...
xtually Encik YM kiter ne akan memulakan tugas baru pas ne kat Bank..
Bank mane tuh kene tanyer die la..heheh..saje xmo gitau..
kebetulan kedua2 officer ne akan melaporkan diri di Bank jugak, tapi yang berlainan Bank...orang kate keje bank ne tempat banyak duitt, betulker?...hehehe ..
so enjoyla gambar farewell yang xseberapa neh... time kaseh utk Encik YM dan Encik Azuan atas budi baik dan jasa yang korang curahkan kat Bhg ne selama berada di Bhg Maritim ne.. kami akan terasa kehilangan atas pemergian kalian..ecewaahh!!!
selamat berjuang di tempat baru..gud Luck Guys!!
Jangan luperkan kami di sini yer...


orang yang diraikan


makanan yang sedia dihidangkan


pegawai Bhg Maritim


yang suker interprem..hehe..ummiaqeef n cik hajar

5 lovey dovey:

ummiaqeef said... [Reply]

rindu loya buruk YM nanti..hehe..suke sakat aku,geram tul..

bukan aku suke interprem..ko yg paksa aku posing kan? hahaha..

p/s : kenyang giler..xmkn dah tghari..haha..leh caye ke?? ;p

mama_auni said... [Reply]

tu lah pasal..nti xdengar dah die pgl ko mak loji..hehehe

kenyang ker..aku nk nengok ko mkn ke x?

nmmy84 said... [Reply]

hensem :D (>_<)
haha.jgn marah ar.saje suke2

mama_auni said... [Reply]

wadah:memg hensem..mula2 die masuk terpikat gak..hahaha..(joke)

tapi tunang orang ne..hehe

nmmy84 said... [Reply]

ampun tuanku.haha.bini orang pun meroyan jugak sekali sekala :P

♥ Auni' is 4♥

♥ Auni' is 4♥

♥ HEPY BUFDAY ♥

♥ LOVEY DOVEY ♥