Click Me, U Love Me

Follow Blog Saye

Friday, November 13, 2009

Makan SR....Yummy


ari ne kami 3 Serangkai (Shinnaz/ummiaqeef/mama_auni) gi alamanda...
mula2 tuh kami gi jumper sorang kakak ne kat Petronas sebabnya ummiaqeef beli baju online, so kene amik kat ctu..
pastu kitorang gi anta shawl kat DCA jumper ibuhaikal lak...
dah lame dok berpusing2..baru lah kitorang gi alamanda...
cadangnyer nak anta hadiah kawen utk my best fwen kat Kuantan weekend ne..
pastu xdecide lagi nak makan kat ner...
nak makan McD dah boring, nk makan KFC pon boring gak..nak makan PIZZA ramai pulak..
last2 cik shinnaz n ummiaqeef cadangkan nak makan kat Secret Recipe (SR)...
igtkan xramai arr kat SR ..
almaklumla kan skang ne tgh bulan..
ternyata telahan kami silap...
ramainya lah umat kat ctu...siap terserempak ngan salah sorang Pegawai Atasan untuk Sektor kat opis kami...
pastu pulak kami kene duk kat luar..dengan meja kecik n bergoyang lak
tuh..
dah la panas..xbest betol..
tapi dah lapo sgt gi jugakla makan kan..
so sempat la kami snap beberapa gambar utk tatapan seme..
yummy ...sedapnya...









p/s: lenkali nak makan Chicken Cordon Bleu n Kek Choc Indulgence...huhuhu
kengkawan..nti kiter gi makan lg kat SR eyh..hehhe




5 lovey dovey:

ummiaqeef said... [Reply]

thai fried rice shinnaz sedap..siap ade sambal belacan..hehe..

h a i z i said... [Reply]

dia mmg suka menu tue :)

umie said... [Reply]

ooo...makan kat SR rupanya yer...heehe....nampak kurus ckit la...

shinnaz said... [Reply]

ummiaqeef : sedap taw..nk mkn lagi..nk makan lagi..

Haizi: of course la syg (-_-)

Mama_auni : lenkali kite pergi yer..:)

p/s : me likkkeee SR..pttnyer ade Banana SPlit bagai..tehehe..benci ngn lebah/tebuan tuh..spoil jer..teheheh..

mama_auni said... [Reply]

ummiaqeef:sedapla jugak..tapi i kan xmakan seafud..

haizi:xde la mende lain nk order...

umie:jumper kan ari tuh..kurus ker?hahah

shinaz:lebah tu suker ko..hahaha

♥ Auni' is 4♥

♥ Auni' is 4♥

♥ HEPY BUFDAY ♥

♥ LOVEY DOVEY ♥