Click Me, U Love Me

Follow Blog Saye

Friday, November 13, 2009

Auni Poo Poo....

pagi tadi pas susukan auni, nak salin la pampers die yang dah berat tuh..
pastu dah lap2 pakai wet tissue tu , mama amik la pampes nak pakaikan balik..
sekali auni poo poo terus, xsempat nk pakai pampers..
abes la comforter mama...
dah la banyak pulak tuh..haha..mama jerit n gelak je la..
ape lg mama suh ayah pegang kaki auni, angkat cket sementara mama bersihkan poo poo tuh..heheheh..mase tu nk snap pic tp ayah suh cepat..
pas da bersihkan tu baru ayah cakap "patutnya tangkap gambar, bila dah besar tunjuk kat auni..alalaaaa..dah lambat arr"..auni pulak gelak2 pas poo poo..hahaha

tgk la tuh aksi die dah poo poo..
dah pakai pampers bagi die poo poo puas2..


dah bersih seme nyer..


tu adalah kesan poo poo auni yang pertama...pasne kene anta dobi..heheh



p/s:pasne mama xleh lambat pakaikan auni pampers...ne dah kali ke 4 terkena poo poo auni..
seblom ne baju mama abes kene poo poo sebab lmbt pakaikan pampers pas mandi..haha
abes mandi kunyit mama ne..lenkali mama kene igt..

4 lovey dovey:

ummiaqeef said... [Reply]

ish auni ni seksi taw..malu la org tgk tu..hehehe..

nmmy84 said... [Reply]

hepp cekci nye auni.cepat2 suh mama die tutup nnt pakwe nampak,haha.

iza pesan kat auni lain kali time mama pegang tu buat keje.lagi berbaloi :P

mama_auni said... [Reply]

rozi:die saje je nk selak drumstik die tuh..hahaha

wadah:mama nk tutup, tapi auni suker camtuh..hahaha..nk menyekci je keje..

buat keje time mama pegang memg dah slalu..kene mandi air kunyit auni..haha

shinnaz said... [Reply]

teheheh..auni..lenkali mandi kunyit je mama auni tuh..tehehhe...:p

♥ Auni' is 4♥

♥ Auni' is 4♥

♥ HEPY BUFDAY ♥

♥ LOVEY DOVEY ♥