Click Me, U Love Me

Follow Blog Saye

Thursday, December 17, 2009

Aku Tensi..Stress

mood aku kini xbaper nak ceria..
mane2 aku pergi seme mengatakan aku dah gumuk...
aku tensi..teramat TENSIIII....
salahkah aku badan macam ne?
salahker kalo aku gumuk?
aku penah suarakan pada my hubby, tp die kate xkisah..
tapi aku terus terusan juga tensi biler orang terus mengatakan tentang diri aku...
sampai aku rase malu nk jumper orang..
ye la dulu badan aku agak kurus sebelom mengandung..
tapi kini aku dah bersalin..n baru 3 bulan aku bersalin...


kadang2 aku saje sedapkan ati, aku leh kurus lg..lagpon aku baru je bersalin..
pulak tuh aku bersalin czer, amik mase arr nk kurus..
setiap kali aku rase tensi, aku sedapkan ati aku..
tapi sampai biler nak camne?
aduuhhh...STRESS dibuatnye..



9 lovey dovey:

umie said... [Reply]

salam..sabar yer mama auni..yang pentingnya ur ubby pun x kisah..gemuk ke kurus ker..yang penting sihat...kalu kurus, sakit pun x guna gak..as long..kt rasa happy ngan apa yang kita ada...

ummiaqeef said... [Reply]

pedulikan ape org nak kate..as long as ur hubby sayang kan? hehe..comei ape ko chubby..kurus sgt pun x comei..bak kate kak b*****,'iza comei badan cam skang ni' :)

mama_auni said... [Reply]

umie:sodih....

ummiaqeef:erm..ko nk sedapkan ati aku je kan

shinnaz said... [Reply]

ko ingt kurus sdp ke nk pelok..mcm pelok pokok je tau..better ko chubby!

mama_auni said... [Reply]

hahaha..ye ker..bikin e geram..hahaha

ezy said... [Reply]

huhu....wehh ko tak trok sgt..haku niee lg...demok tau haku...tak pew2 ader geng ekekke,tp ko lg kuwus sgt la dr aku....ngeeee

mama_auni said... [Reply]

ezy:aku nk pakai jeans aku balik yg melambak2 tuh..hahaha

ezy said... [Reply]

wehhh....bile ko sebut jeanss...tibe2 teringat aku nyer jeans..tuh arg bende paling tensen sampai aku sumbat dalam kotak paling2 bawah..argg tamo tgk dah cozz mmg aku tak muat sewiuss...ko takper ko still nampak kecik lagi...huhu haku?????wehhh aku nak diet gak lohhhh...ngeh ngehhh

mama_auni said... [Reply]

ezy:hahaha..melambak jeans aku, ade yg xsempat pakai lg sebab mase baru beli tuh tiber 2 preggy lak..tensen gue...jom kiter berdiet bersame2..

♥ Auni' is 4♥

♥ Auni' is 4♥

♥ HEPY BUFDAY ♥

♥ LOVEY DOVEY ♥