Click Me, U Love Me

Follow Blog Saye

Thursday, December 31, 2009

~~ Nangis Contest By Mummy Ariq ~~


CONTEST LAGI...CUBE LG JOINKAN DIRI..HEHEHE...KALI NE OLEH MUMMY ARIQ..KALO KORANG NK JOIN KLIK KAT SINI


Antara syarat2 contest :

~ Copy banner kat atas ni, letak kat sidebar korang berserta link contest. Tak de link automatik tak layak k... (done)

~ Jadi follower kepada ke-3² blog saya di bawah (WAJIB) (done)
1) http://deazliyanish.blogspot.com/
2) http://dorbrooch.blogspot.com/
3) http://lolastation.blogspot.com/

~ Add kesemua blog di atas, di dalam bloglist anda (WAJIB) (done)

~ Buat n3 & upload HANYA SEKEPING gambar anak anda (no edit²) yang tengah menangis baik punyer.... Letak nama dan umur (kalau anak ada ramai yang nangis, pilih 1 yang terbaik di kalangan mereka yer... letak bebanyak nanti, payah lak nak pilih..) (done)

~ Cerita lah sikit, kenapa diaorang leh nangis masa tuh...

Auni ne memg kuat nanges. kalo die nanges bukan reti slow..die terus bukak loud speaker..
selalunyer die nanges sebab lmbt bagi susu n die poo poo..hehhee..
kadang2 die meniarap n penat pon die nanges gak..mcam gambar kat bawah ne, die nanges sebab lmbt dapat susu..hehehe..nanges pulak tuh kuat nk pecah umah kitorang..hahaha..
memg xleh nk bg lambat susu, mesti terus menjerit..pulak tuh nanges smpi kuar air mata, cam sedey sesangat...sian anak mama sorang ne...

SO GAMBAR YANG DIPERTARUHKAN ADALAH :

Nur Auni Syuhada
4 bulan 1/2


Tarikh tutup contest : 04 Jan 2010 @ 12.00 tengahari


HADIAH DISEDIAKAN UTK 3 PEMENANG SAHAJA ..so cepat2lah korang join yer...



1 lovey dovey:

♥ Auni' is 4♥

♥ Auni' is 4♥

♥ HEPY BUFDAY ♥

♥ LOVEY DOVEY ♥