Click Me, U Love Me

Follow Blog Saye

Friday, January 22, 2010

Kursus 3 Hari

dah baper hari aku x mengapdate belog..
disebabkan oleh kesibukan berkursus..
aku dan Pn.Shinaz dapat berkursus kat JPM 3 ari...
ye la ..aku rase baik aku gi kursus awal2..
nti biler dah ujung2 taun kang susah lak...
hehehehe..banyak komitmen...tapi kursus tu memg best..banyak info yg aku dapat..
abes je kursus semalam dalam tghari, kitorang terus gi tgk wayang kat Alamanda..
sungguh berfoye2 kitowang..hahaha ngan baju batik nyer, pegang beg kursus lagi..
adoiii..merimaskan..tp keinginan nk tgk muvie tu..amat kuat..
ye la time ne je la aku nk membuang masa..sebab nk tgk muvie time cuti memg xde arr..
hehehe..ye la auni kecik lg..sian lak ...
kami berdua tgk citer Tooth Fairy...funny okeh...memg best....
igt nk buat marathon muvie, tp igt pulak anak aku kat umah tuh..hehehe
nti hubby aku ckp ape laks...nk tgk muvie smpi ke malam..hahaha
tp memg enjoy ...pegi kursus n dapat tgk muvie..huhuhu



3 lovey dovey:

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply]

weh!!!nanti kite apply cuti and wt muvie marathon..dari pagi sampai ke ptg..heheheh...

yes!seronook pergi course dengan mama-auni

ibuhaikal said... [Reply]

haahaahaa..biasa la ieza kita dah ada anak nie susah sikit nak uat marathon movie nie..jadik jika ada peluang jangan dilepaskan...heehee

mama_auni said... [Reply]

shinaz:nti kiter buat yer..hahhaha
ibuhaikal:hubby pon kate kalo iza nk tgk wayang ngan kawan, time kije je.hahahaa..xaci tol..

♥ Auni' is 4♥

♥ Auni' is 4♥

♥ HEPY BUFDAY ♥

♥ LOVEY DOVEY ♥