Click Me, U Love Me

Follow Blog Saye

Thursday, May 13, 2010

keje pon ade spot chek jugak

biler ckp pasal spot chek ne teringat haku mase sekola² dulu..
musti ade jek spot chek lagik la time asembeli..
lagik pulak aku ne prefect, pengawas sekola..hehe
cam kelako jek biler igt balik haku neh jadi prefect..
aku rase cekgu tuh slah pilih haku neh..hahaha..
mane la haku gheti nk marah orang seme..
almaklumla mase sekola dulu haku ne cam malu² miau...
dah la pendiam lak tuh..hehehe..cam pompuan melayu terakhir laks..
ahaks pasan sudah mama auni...huhu abaikan...
bebalik pada cite spot chek tadi..kat sekola kan slalu jek cek kalo yg laki, rambut kene pendek, ade lencana ke tak, pastu tgk suar sekola yg die pakai tu kalo besa sgt bawah nyer kene la, ape org kate boot kart...ah xreti la aku nak sebut..hahahah
yg pompuan lak nk tgk pakai kain dalam, pakai baju singlet (xleh pakai bra jek)...baju sekola kan nipis..pstu tgk pakai anak tudung ke x, tudung tu jgn pendek sgt, sape kaler rambut la dll..
panjang nti haku nk cite kat sini..heheh

ekseli, haku sebenonye nk cite kat opis haku neh tadi ade spot chek..
setiap bahagian nti akan disport chek..tp bukan tempat yang dispot chek..
yang kene spot chek adalah org² kat bahagian tu sendri..
hehe cam kelako laks..
yg derang cek samada pakai baju batik (kebetulan ari kamis),
name tag, pas keje, kasut haruss bertutup yek...
kalo xcukup salah satu neh, nama kowang akan diambik hokeh..
then pasne kalo dalam kawasan opis ne kowang xbuat cam kat atas ne,
tindakan akan diambil hoke..
seb bek la haku menepati ciri² ne k...
cam ari ne kan pakai batik, so sape xpakai batik kene la..
pastu pompuan nk kene pakai kasut tutup, kalo owang tuh sakit kaki kew,
cane eyh?
huhuhu..tepuk dada tanye hati..hehehe

luff me,

2 lovey dovey:

Ummi Aisyah said... [Reply]

uish opis pon nak kena spotcek.nasib baik opis saya tak buat camtu~arini dah la lupe nak pakai baju batik hehhe~

mama_auni said... [Reply]

ummi aisyah:tu lah...tb2 lak die bgtau nk wat spot chek..pstu bukan ari ne jek..die kate nti bler 2mase derang akan datang..ade gak la staf yang ngamuk2 cos nama kene catit..hehehehe

♥ Auni' is 4♥

♥ Auni' is 4♥

♥ HEPY BUFDAY ♥

♥ LOVEY DOVEY ♥