Click Me, U Love Me

Follow Blog Saye

Wednesday, May 12, 2010

nak tinggal ke atau bawak jek datang opis?

hum..haku dalam dilema sekang neh..
sok makcik bbysitter auni nk g spital...
die ade check up...
so masalah problemo sekang ne adalah cik auni nak tinggal mane..
xkan haku nak masuk lambat pulak..
lagi pulak sekang neh dah pakai peraturan baru..xleh masuk lambat lebih 4 jam..
makcik bbysitter tuh suh tgl jek adik (panggilan utk anak haku)..
setakat adik tuh anak die leh jagakan..
tapi anak die baru pas buat operesen..tak kan pulok nak jaga anak haku..
susah lak die nti..
so haku buat keputusan nak bawak ke opis..
tapi ade lagi problemo neh..adoii mama auni ne banyak tol masalah...hahaha
masalahnyer adelah camne haku nak anta auni balik tengahari nti..hehhe
haku ne xdek kete..taim datang kije leh la haku suh darlink anto..
tp tengahari nanti cane..adoiii..susah tol la..
serabut...cik roxy aka ummiaqeef pon xtau samada die nk masuk lmbt or bawak jek aqeef..
tapi die segan lak ngan bos kesayangan die tuh..hehehe
alah xkan lah bos nak marah kan , bos ..(xleh mention nama bos roxy kat cne, spekulasi nti)hehehe...bos main la ngan aqeef..heheh
bos haku lak xdek sok..dah terbang p penang..huhuhu
humm..kompelikated tol..balik ne nak bincang balik..huhuhu


5 lovey dovey:

ummiaqeef said... [Reply]

kalau aku bawak aqeef tghari tu kite kuar sesamela..kalau aku masuk lmbt meh aku jg anje ko jap..

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply]

bawak jerlah. bos ko kan tak ada 1 hari. hehe :p

roxy : ????????

mama_auni said... [Reply]

ummiaqeef:nak tanyer big boss kat umah..heheh..

shinaz:tu lah aku pk pon nk bawak, tp tghari camne lak nk anta..

ummiaisyah said... [Reply]

salam,
mama auni ni keje kat jpa ke?

mama_auni said... [Reply]

ummiaisyah:xla kite keje kat kompleks D...MOT

♥ Auni' is 4♥

♥ Auni' is 4♥

♥ HEPY BUFDAY ♥

♥ LOVEY DOVEY ♥