Click Me, U Love Me

Follow Blog Saye

Wednesday, June 16, 2010

Basikal Punyer Cerite

ne citer semalam...
petang smlm gi amik biras aku kat salak Tinggi bersekali ngan SIL n hubby die..
hubby datang jemput aku kat opis ngan auni sekali..heheheh
so terus g Salak Tinggi...
pastu tgh tgu biras aku kemas barang cos die mau balik Subang...
so mintak kami amik die kat umah..
so sementara tuh my sis in law main2 ngan auni..
pastu auni nmpk push bicycle tuh..
huhu pe lagi , masukkan die dalam tuh..
lgopon auni pon dah leh duduk tegak...
beside ade tempat sendal..so xde la jatuh kan..tp harus diperhatikan jugak..
korang tgk jek la bawah neh...


mau mintak ayah auni belikan push bike camne..hehehe

comey kan..hehehe



tapi kalo ayah auni belikan, auni mau main di mane..hehehe..penuh la umah tuh...ngan walker ..
pastu push bike lak..heheh..ayah auni kate nanti2 la beli..heheh ..tgu auni jalan lu...
mane tau leh belikan utk bufday auni setaun nti..hehehe
tapi mase auni main beskal tuh, die sgt xduk diam, nk berpusing depan belakang..hehehe


2 lovey dovey:

Ummi Aisyah said... [Reply]

comey push bike tu..sesuai la untuk baby macam auni..masukkan kat tempat duduk tu sure tak jatuhnya.

mama_auni said... [Reply]

@Ummi Aisyah

comey kan ummi aisyah, nti mau mintak ayah auni belikan..ehhehe

♥ Auni' is 4♥

♥ Auni' is 4♥

♥ HEPY BUFDAY ♥

♥ LOVEY DOVEY ♥