Click Me, U Love Me

Follow Blog Saye

Thursday, June 24, 2010

Khamis Sudah

camat pagi uolls seme..
dah bekpes ke..
heeh aku dah bekpes makan nasi telor kicap...hehehe
teringin lak rasenyer...
okeh smlm kan aku p bawak auni check up...
ya allah, sangat xduk diam anak dara aku sorang tuh..
bebudak lain kat situ senyap jek..
walhal anak dara aku lak dok menjerit sana sini, ketuk meja cam nk bergendang..hahaha
aku dah puas ckp jgn bising (cam la die paham kan)..hahahha
die tetap jek bergendang kat meja tuh, xtau la..ayah die pon dah pening pala..
apetah lagi mama die ne..
adoii dah 10 bulan camne pulak perangainyer..hehehe
pastu bukan nk duk dendiam, sebok nk turun ke lantai padahal aku xsempat bawak kasut dieh...
huhu mencabar jugak la smlm..pastu biler dah smpi turn, 
masuk bilik nurse...kat situ pon dieh nk amik buku2 nurse..hahaha..adoiyaiii..
xsampai situ jek, budak seblah main la menan yg ade atas meja tuh, dieh pon nak jugak...
siap nk panjat atas meja...hahahaha..sangat la lasak ini budak...
erm..smlm mase timbang my auni dah 7.9 kg...
huhu..patut xlarat dokong dieh...
tang perot tuh yang membulat..hehehe
next check up adalah mase dieh setahun nti, time tuh bulan pose lak..adoiii...
hehheheh...
okeh, pas g klinik, kami terus ke subang..
my sayang ckp nk g bengkel tgk kete dieh...
then aku pulak amik kesempatan buat fesel kat spa member aku..
dah agak lame jugak la aku xbuat fesel ne since pas kawen..
padahal seblom kawen aku rajin gi wat fesel, mandi2, sauna bagai...
dah kawen ne xsempat dah..mandi kat umah jek la,....
member aku ne wat Spa yang berunsurkan Bali...nama spa pon "De Bali Spa" 


relaks jek otak biler dengar lagu2 stail Bali ...haha ape aku ckp neh..
huhu next time mau pigi lagi...member aku suh try pakej slimming kat spa dieh..
huhu..dah ku utarakan pada my sayang, die xkesah, cume masa je yang membantutkan...
tp insyaallah aku akan usahakan utk mencuba..heheh..xde la mahal nau pakej die..huhu
best nyer kan dapat relakkan diri kat Spa..


6 lovey dovey:

::Mamalyna:: said... [Reply]

nasik ngan telur kicap! sedapnyer... bawak bekal ke?

mama_auni said... [Reply]

@::Mamalyna::

aah bawak bekal..hehehe

nabilah_2908 said... [Reply]

seronoknya....tp..masa mama auni buat facial..auni duduk dgn siapa..papa dia..? :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
KEROPOK LEKOR

mama_auni said... [Reply]

@nabilah_2908

auni haruslah duduk ngan ayah die..hehehe

Ummi Aisyah || Cik Yah said... [Reply]

wah..aktif jugak si auni yek..tapi memng betul budak kalu kita marah pon bukan dia faham pon kan.

mama_auni said... [Reply]

@Ummi Aisyah || Cik Yah

tau xper..menyengih jek buat muka comey..hahah

♥ Auni' is 4♥

♥ Auni' is 4♥

♥ HEPY BUFDAY ♥

♥ LOVEY DOVEY ♥