Click Me, U Love Me

Follow Blog Saye

Thursday, June 17, 2010

Menu Lunch Terlebey Sudah

adoii...
baru pas lunch...kenyang sudah..burpppp!!!opsss...hehehe..
dah berpakat ngan ummiaqeef mau jadik owang putih ari neh..
hehe bukan gi tmpt orang putih , tp kami makan western ari neh..huhu
hahaha, kalo korang nk tau kat Cafe opis kitowang ne ade satu kedai jual western fud....
memg ramai yg nk beli kat situ...boring gak kan asik makan nasik jek..hehe
dasat tol kitorang neh...tykar selera kemain...
slalu dok tgk orang makan..ne tibe2 tadi cam sedap jek..
heheh terpedaya sudah...huahuahua..
mase nk order ummiaqeef nk order chicken grill, saya pulak mau order chicken chop..
tp ngah nk order ummiaqeef teruja biler tgk ade org tapau chicken chop, dah la besar..
terus die tukar menu..heheheh..yes yes!!
enjoy jek menu kitorang di bawah..


 ne chicken chop yang saya order...besar kan,,,

 yang itu pulak adalah chicken chop ummiaqeef..

 dah licin dah pinggan ummiaqeef sebab berjaya menghabeskan dengan bantuan seseorang...

 ne pinggan saya, tp seblom tu saya xlarat abeskan..saya bg pada sorang kawan ..hehehe
nk tau x sape kawan kiter tuh...jeng jeng 

*

*

*

*

*
 ha nilah die tukang abeskan makanan saya ngan ummiaqeef..hehhee
dia adelah officer kami..nama die Cik CT Hajar..heheh..
seblom tuh die order Nasi Goreng Ayam Kukus...heheheh
kami telah offer die abeskan makanan itu dripada membazir kan..
saya memg dah xlarat sgt ..nk terkeluar balik jek...

 kalo die makan banyak pon , die memg dah kurus..hehehe..
bagus memg bole bawak ke majlis neh...
syabas cik Hajar..hehehe


akhirnya...licin jugak makanan tadi..huhuhu...
mengantoks sudah...


p/s: rindu lak nk makan Chicken Chop Jumbo yang sangat sedap kat TTDI Jaya..huhu
last makan mase preggy, tu pon xabes sbb besar sgt ayam die..hehehe
mau ajak darlink pigi sane la nti..


4 lovey dovey:

ummiaqeef said... [Reply]

muakkk!!!

mama_auni said... [Reply]

@ummiaqeef

mau muntah

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply]

korang tau tak tikus gemok hari tu kua dari mana? dari kedai tu lah! :p

mama_auni said... [Reply]

@Shinnaz Ahmad Rasid

siyes...biler ade tikus?bluwekss

♥ Auni' is 4♥

♥ Auni' is 4♥

♥ HEPY BUFDAY ♥

♥ LOVEY DOVEY ♥