Click Me, U Love Me

Follow Blog Saye

Friday, June 11, 2010

Ngedate & Sopping Time

malam tadi pegi nonton muvie ngan hubby darlink...
saya dah booking tiket awal2 takut penuh..
muvie kami adelah pukul 7.30 mlm..hehehe
seblom tuh singgah umah pengasuh auni bgtau nk balik lmbt sket..
so ambik cik auni malam nti..hehehe
so kitowang terus gerak pi alamanda ..
sampai jek alamanda, saya singgah kat Sembonia..
hajat di hati mau beli tas tangan ..cewah tas tangan bebb...
bukan ape, cam dah lame xbeli henbeg baru..huhu..
konon nk bodek mr hubby..hehehe..tp die berkenan yg lain, saya berkenan yg lain..
so xjadik nk beli..okeh...
pastu on da way nk g amik tiket, kat tengah2 kawasan alamanda tuh, 
ape ntah nama die...depan SASA tu buat Poney Fair!!
homaigod.....saya teruja okeh..
terus jek meluru ke arah ctu sambil membelek2 baju kecit yang comel...
semestinya baju baby gurl k, utk cik auni..hehe bg upah kat die..
hubby ckp nti la pas tgk muvie, tp saya nk beli mase tu jugak sbb takut lmbt abes muvie tu nti..kebetulan saya bawak beg besar..hahahaa..bagus kan!!
so rembat 3 helai baju utk auni termasuk dress (ayah die berkenan), n selai suar...
perghh suar baby sgt mahal k dari suar org dewasa...kecik2 ko dah pakai baju mahal, dear...
xperla utk anak jugak..hehehe..seb baik ade less so kureng cket ar rege die..hehehe
pastu saya ajak hubby singgah kedai jam City Chain, bodek die lg hadiahkan saya jam..
hahaha sbb nk beli jam tangan baru..tamak ko...yg kat tangan tu hadiah mase hantaran tunang ...
ye la tp pe salahnyer nk beli baru kan...
so hubby pon belek2, tp kureng berkenan di situ, plus tgk gitu2 jek, plus dah lmbt nk tgk muvie..
uish panjang jela intro aku neh..
hummm..kami tgk citer ini.


sangat best citer ini..
citer nyer pasal derang ne tentera..derang selalu ade operasi rahsia..
tapi boss derang yg tua cket (Hannibal) slalu wat plan@strategi memg superb arr..
anak buah die Face, Baracus n Murdock pon memg ade kebolehan masing2..specially Murdock yang agak giler tapi die memg pilot yang terbaik..huhu

citer ne ade action, ade komedi..huhu..
satu panggung dok gelak jek..saya pon same..smpi penat mulut ne nk gelak...
next muvie adalah karate kids..tp ade banyak lg muvie dah terlepas..
mungkinkah saya akan marathon muvie?hehehe
tgu weekend kalo hubby bersetuju....
nk tgk Lagenda Budak Setan , tp hubby xminat..so tgu DVD kuar jek la..
hehehe..smpi umah terus amik Auni...sian die kene tgl smpi malam..hehe sowi..tp mama beli adiah kan...
smpi umah mandi n terus zzzzzzz...hehehe


5 lovey dovey:

mamamarissa said... [Reply]

wah!!! ada poney fair @ alamanda ker dear?? menarik2 tak??

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply]

we, cite ni sesuai tengok ngn haizi. kalao aku ngn adik-adik aku je mahu kita orang tido. haha. lawan-lawan kan?

mama_auni said... [Reply]

@mamamarissa

aah kat alamanda..kat tengah2 tuh...menarik jugak la...tp baju baby xbanyak sgt..

mama_auni said... [Reply]

@Shinnaz Ahmad Rasid

shin, bukan lawan2 jek, kelakopon ade..

ummiaqeef said... [Reply]

ooo..g ngedate ek..sale poney tu smpai bile?

♥ Auni' is 4♥

♥ Auni' is 4♥

♥ HEPY BUFDAY ♥

♥ LOVEY DOVEY ♥