Click Me, U Love Me

Follow Blog Saye

Monday, June 7, 2010

pe dah jadik ngan rambutku...

aku banyak nk citer kat korang..ade la baper entri dok perap ..
tp nti la eyh..
ne aku nk citer smlm aku n hubby g salon rambut..
hubby nk potong rambut, aku lak nk cuci..
pastu tgk hubby potong, aku pon terikut potong..
hubby suh aku potong rambut pendek n kemas sket..
sbb die rimas...haha aku sayang keh rambut aku...
kemain lagi hubby darlink nk potong rambut g salon..
dulu die hanya menghantar isteri tercinta...skang ne dieh pon ikut join..
hahahha..parah2 laki bini neh..
ekceli haku dah bese ngan salon neh, sbb aku penah wat rebond kat sini..
pastu smlm konon nk cut n wash la rambut neh, sekali die nyer pekerja ke hape ntah dok bega rambut aku..
slalu aku wat ngan toke die..
so balik smlm aku tgk hasil xmembanggakan, dah la rambut xcantik pastu kepala aku plak pening..
ape ntah syampoo die gune..yg hubby lak, aku suh budak tuh nipiskan rambut die, tp ntah aku xnmpk perubahan sgt kat rambut darlinku itu..sgt geram k...
saloon yg aku suke sgt dulu aku pegi dah tutup ke pindah ape ntah..
adoii sangat sakit ati bler tgk rambut jadi cenggini..

nyesal lak g gunting rambut ne..
nk kene wat rebond lgi neh kalo dah cenggini gayanye..adoiii...

konon aku nk potong gaya gini...






tapi mencik tau seme gaya ne xjadik..lain lak jadiknyer..dah la rambut aku jadik kering lak tuh..
ceh badigol soot tol la...


6 lovey dovey:

ummiaqeef said... [Reply]

rambut aku cam yg last tu..hahaha

mama_auni said... [Reply]

@ummiaqeef

same la die kate rambut tu sesuai ngan muka aku, tp balik tgk dah jadik lain, tebal jek..aku suh nipiskan..mengong tol...

nabilah_2908 said... [Reply]

alahai...
apa kata pergi balik kedai tu..minta ganti rugi..tk pun suh dia betulkn balik... :)

rambut sy...smpai sekarang my mom yg potongkan..huhu...(^_^)

jom ke APA KATA HATI pulak,
ALAHAI PEREMPUAN

mama_auni said... [Reply]

@nabilah_2908

aduh malas lak nk g kedai tu balik...nk wat camne,.,.redha jek la ..seb baik pakai tudung..

lovelywa said... [Reply]

klau dah salah potong rambut ni memang takleh watpe laa..lagik plak dia potong pendek kan..jawapnye tunggu la dia panjang oke..

mama_auni said... [Reply]

@lovelywa
tau xper wak..seb baik rambut kiter cepat panjang..huhuhu
neway tq singgah jalan sini..

♥ Auni' is 4♥

♥ Auni' is 4♥

♥ HEPY BUFDAY ♥

♥ LOVEY DOVEY ♥