Click Me, U Love Me

Follow Blog Saye

Monday, July 5, 2010

Auni Tumbuh Gigi Sudah

hi korang..aku lagi neh..
hehe marathon entri ari neh..balas dendam..
sebabnyer mase kat umah berukbeng aku neh sangat la lembap cam siput sedut..adoii hangen aku...asik hang jek....so pe yg aku wat adalah upload gambo dan save dalam draft..hehehe
orait aku nk bgtau korang...
anak dara aku dah tumbuh gg..hehehe
citer nyer camne..aku bg auni mamam beskut..
then saje la dok raba2 gusi die sebab die nk masuk makanan tu seme lam mulut...
tgh dok korek makanan lam mulut die..tetibe aku rase cam tajam2..
huhu aku jadik konpius..masuk balik jari aku lam mulut die
sah memg sah...die tumbuh gg...
tp yg xbestnyer die tumbuh gg atas dulu...
gg bawah xde lak..
orang tua2 kate kalo budak tumbuh gg atas ne lasak nyer leh tahan...huhu xtau la betol ke x..
smpi bgtau kat nenek bbysitter pon, die ckp kene buat pulut kuning kalo gg atas kuar dulu..huhu
sampai camtuh sekali..fakta sebenar xtau la pulak aku..hehehe
tgk je la budak bertuah ne..hehehehe



biler dah ade gg ne sikit2, die asik nk mengunyah jek..
susu kurang pulak minum, smpi xnak la isap susu tuh...
mesti die rase xselesa kan..huhu
xsabo nk tgk gg arnab tu nti,..hehehhe

2 lovey dovey:

miss hav0c said... [Reply]

senangla nak geget mama dia nnt ahaaa

mama_auni said... [Reply]

@miss hav0c

heheh seblom mama yg suke geget dieh

♥ Auni' is 4♥

♥ Auni' is 4♥

♥ HEPY BUFDAY ♥

♥ LOVEY DOVEY ♥