Click Me, U Love Me

Follow Blog Saye

Thursday, July 1, 2010

Ole-ole dari Boss-Boss

petang2 ne ngantoks pulak..
ye la dah makan lunch kan..
haruslah mata ini mau tertotop..hehe
oklah nk warm up kan mata ngan entri kali ne..
petang ne nk citer pasal bos aku..
heheh..bos aku baru balik dari US woo..
die gi seminar kat San Diego, California 2 weeks..
smlm baru smpi dah masuk opis arine..
heheh so dah seprise kan die ngan sijil APC..seyes die memg terkejut ..hehehe
igtkan die cuti arine mane tau kene jetlag ke lame dalam flite..
mau bengkak montot..hehehe..
hum kisahnyer die ne kalo g memane musti xlupe pada staf die...
ade jek la yg die bawak kalo g memane, kalo gi cuti ke, outstesen luar negeri, 
paling tidak die beli keychain  n Fridge Magnet..
cam ari tuh die cuti raya cina, die bagi aku satu tin kuih Kapit yang dibuat sendri ..hehehe...syioks
setakat aku jadik PA die neh, okla die igt jugak la...ex bos aku dulu ade jugak bg kenkadang ikut mud dieh..hehehe
okeh kali ne die belikan keychain jugak n FM..heheh cute2..
tgk je kat bawah neh..

 keychain yang dipunggah oleh aku utk edaran seme..

 aku igt pe la mende yang bungkus ne..hehehe
jeng jeng jeng

*
*

*

*

*

 hehe ne la mende yang dalam bungkusan tadik...


 huhu yang dah siap nk dieagihkan pada seme staf..at least ade kenangan kan..

aku amik yg ne...letak kat kabinet aku..hehe
kat umah penuh dah kat fridge..hehee


oh ye selitkn jugak gambo sevenier yg baru dapat ari senin tuh..dari kpsu aku..hehehe..die pegi philipine..so ade jugak belikan ole2..sian jugak kat die sebab satu beg yg penuh ngan ole2 utk kami dah tertinggal dalam cab kat sane..
so xde rezeki nk tgk yg lain..ok la dari xde kan..
heheheh..dapat ini...

 bahagian depan.
ade tulis philippines lagik

bahagian belakang..
comey jek purse ne..heheh leh isi uit siling..hehhee


cute note:tenkiu to boss-boss sebab igt kat kami...heheh lenkali leh beli sevinier lagi...





6 lovey dovey:

☺[ai][sUmi]☺Chan said... [Reply]

bestnye dapat gift tu..

mama_auni said... [Reply]

@☺[ai][sUmi]☺Chan

aloo, tenkiu singgah sini...
memg best kan dapat adiah, xkire la kecik ke besar

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply]

weh! yang philipine tu cam best jer!!!! jom pergi philipine nak..haha

fiza said... [Reply]

Bestnya dpt boss mcm nih, tak lupa ole2 utk staff. Cantik2 plak tu ☺☺

mama_auni said... [Reply]

@Shinnaz Ahmad Rasid

yang dalam negeri pon xabes lg ...ngeee

mama_auni said... [Reply]

@fiza

bos bos kami memg best..hehehe

♥ Auni' is 4♥

♥ Auni' is 4♥

♥ HEPY BUFDAY ♥

♥ LOVEY DOVEY ♥