Click Me, U Love Me

Follow Blog Saye

Tuesday, August 24, 2010

Buka Puasa + Besday Auni 23 ogos 2010

23 Ogos 2009, lahirlah seorang puteri seberat 3.35kg secara c-zer pada jam 5.31 pagi...
puteri tu diberi nama Nur Auni Syuhada...
dilahirkan pada hari kedua pose di saat orang seme nk bersahur...
kini, 23 Ogos 2010, genap sudah setahun puteri kami itu...
keletahnyer mengubah kehidupan kami...
penat melayan seme kerenah die yang bermacam ragam..huhu
so smlm kami celebrate kecil2an sambil bukak pose..
nk buat camne nak oii, kamu lahir bulan pose....
so kene celebrate time orang bukak pose arr..heheh
erm..dah pening nk celebrate camne, ayah auni decide nk bukak pose kat Quality Hotel, Shah Alam sekligus sambut besday die..huhu
ayah auni ambik buffet ramadhan kat sini...
harga yang ditawarkan adalah :
RM58++ = dewasa
RM30++ = kanak-kanak (6 tahun ke atas)

xsangka dah setahun anak mama, rase cam baru semalam mama lahirkan auni..wpon secara c-zer...
tp auni sgt lasak skang...huh penat mama ngan ayah..huhu
korang enjoy jek la gambo bawah neh...


auni comey yang sgt nakal

berkumpul sebelom waktu berbuka










bersedia utk potong kek

sebok jek nk pegang pisau kek tuh..adoii









ape orang minom die pon nk minom..hehehe



tapi yang best, pepagi lagi dapat present dari aqeef & ummiaqeef
thanks ya...so sweet...


taraaaa....ne la present yang auni dapat dari Aqeef...comelnyer baju..nti auni pakai yek...


ne pulak present dari ayah auni..huhu..jeles mama..ayah auni kate ne besday auni, xkan mama auni dapat present gak..hehehe..xper mama tgu besday mama...tengkiu ayah....
mama bagi aper?hehehe...
mama dah sponsor kek besday..nti mama bg duit raya la kat auni..hehe..bole x..
ape pon mama doakan anak mama jadi anak yang solehah, bijak, taat kepada mama n ayah...
jgn notty² yek sayang...mama n ayah sayang auni..muaxxxhhh!!!
xoxo....


2 lovey dovey:

MRS. K said... [Reply]

amboi.. auni kecik2 dah celebrate besday kat otel

mama_auni said... [Reply]

@MRS. K

hahah..sekali sekala jek..xtau biler dapat g lagi..ngeh ngeh

♥ Auni' is 4♥

♥ Auni' is 4♥

♥ HEPY BUFDAY ♥

♥ LOVEY DOVEY ♥