Click Me, U Love Me

Follow Blog Saye

Friday, August 6, 2010

pengajaran utk seme pengguna FB

wuarggghh!!nk menggeliat kejap...
adoii dah agak lame aku tglkan belog kesayangan aku neh...
sori la pada kengkawan yg dok menunggu enteri dari aku eyh..hehehe
cewah perasan jap...mesti korang dok cot cet mane la mama auni ne xhapdate cite baru..
asik cite same jek kan..hahah
ye la aku bukan lah pemblogger yang tegar gitu..ngeh2...
ne pon dah kene paksa , dah kene acu pestol..hahaha..tipu okeh..
si shinnaz yang paksa..so mengikut kate la..haha
okeh enteri ne adelah permulaan enteri aku...orang kate warm up enteri..ghahah
okeh dah mama auni..be serius...
aku terpanggil utk buat enteri ne cos of one of my course mate frens mase belaja kat PD lu...
mane yg ade Muka Buku atau FB ne mesti dah terbaca kan...
mane yg xtau tuh aku bgtau korang..
kat FB kawan aku neh dah kene black listed dan kene hentam giler2 sebab status die kat situ..
mase die post kan status tuh, aku gelak jek...xdek perasaan ape2..
okeh mungkin la aku bukan orang Johor kan...
so aku xamik port smpi la sorang member aku msg aku di FB bertanyekan hal neh...
dan xsemene2 dah pon wujud page yg bertajuk seperti di bawah ne...
ye la kan, memg la dah terlajak kata xleh nk wat aper kan..
membinasakan diri kiter sendri...
mayb pada die ne seme adalah gurauan, tp mende ne diambil kisah orang Johor seme yang fanatik pada FB...ye aku faham, kalo aku pon marah kalo kene kutuk ....
ape pon, sian pada kawan aku neh...
hofefully korang maafkan die yek..
next time sape yg nk post pasal kenegerian ne, pk la dulu seblom korang nk buat status yang pelbagai...
sebab kat FB seme mata perhatikan ape yg kiter tulis....
BEWARE!!!





4 lovey dovey:

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply]

no comment! btw. suka tengok gambar profile dia. cantik!

mama_auni said... [Reply]

@Shinnaz Ahmad Rasid

hehee lebey baik diam dari bersuara..huhu..okeh aku dah lunaskan utang eyh update belog...

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply]

good! good! aku nak tunggu 'entry' yang lagi satu. hehe...:p

mama_auni said... [Reply]

@Shinnaz Ahmad Rasid

enteri mane pulak?

♥ Auni' is 4♥

♥ Auni' is 4♥

♥ HEPY BUFDAY ♥

♥ LOVEY DOVEY ♥