Click Me, U Love Me

Follow Blog Saye

Monday, November 1, 2010

Happy Besday to Roxy Rock

morning peeps..
u all okey ke arine..
aku sgt la sleepy meepy...huarghhhh...
ngantok tdo kul 3 lebey gara2 tgk cite kat TV..
padan muka ko iza...laki ko suh tdo ko sebok nk tgk TV...
abes nk uat camne dah mata ne xmo lelap...
heheheheh...
okeh nk cite psal ari Jumaat lepas..
aku, shinnaz n Puan Fazila dah merancang kan satu suprise utk ummiaqeef akak Roxy Rock..hehee
ekceli planning ne aku buat ngan Shinnaz dulu seblom die gi cuti2 Phuket..hehehe
then die dah balik baru reconfirm balik sbb mula2 aku igt nk cuti ari Jumaat tuh..
then disebabkan ade prob yg xdapat elak, aku pon mengenselkan cuti..hahaha
so jadiklah planning aku itu, ditambah pulak Pn Fazila mau mengikut kami..hehe
ari Jumaat tu pe lagi destinasi kitorang..ke Alamanda la ...
tu pon terpaksa berdolak dalih ngan Roxy..
aku pi beli kek, then terus bawak ke Black Canyon...
kat situ segalanye bermula..heheheh
malu2 die biler kitorang buat suprise tuh
sebnarnye bufday die Ahad, 31 Oktober 2010..
tp kitorang sambut in advance, sbb nti biler lg nk celebrate kan..ehhehe
ok enjoy sajek...
kalo nk lebey citer, ade kat belog Shinnaz..hehehe








so, Hepy Bufday yek Roxy Rock @ ummiaqeef @ Mak Loji @ Rozie yang ke 27 tahun..hehehe
taun depan bole tambah anak yek..hehehe



2 lovey dovey:

ummiaqeef said... [Reply]

tq uolls..mmg x bajet btl la korang buat surprise ni..langsung x terpikir..cis! malu i! anyway,thanks a lot..luv uolls..

mama_auni said... [Reply]

heheh luv u too..kiter kan geng gediks aka 3 serangkai..ehhehehe

♥ Auni' is 4♥

♥ Auni' is 4♥

♥ HEPY BUFDAY ♥

♥ LOVEY DOVEY ♥