Click Me, U Love Me

Follow Blog Saye

Friday, February 11, 2011

Perot Tersekat Kat Pintu Kete

nampak x gambo bawah neh?
hehehe cer korang teka perot sape..hahaha
adekah perot sesorang yg dah kenyang yg amat?hahaha
ye..ne adalah perot mak yong..
mak yong mane kah?dah tentulah perot aku..hahaha

ne gambo perot time makan kat secret recipe tadi..hehehe ..
punyer la penat nk carik makan...
jauh perjalanan hari ne..
dari Alamanda yang jem nk masuk parking - terus lencong ke Abu Bakar Baginda nk makan ayam kampung tp kedai lame dah roboh pindah tempat lain -last sekali ke Presint Diplomatik makan kat Secret Resipi..hahaha..giler lawak..
kematu bontot duk lam kete..hahaha
okeh balik pada citer tersepit kat pintu yek...
perot kat atas tu lah mase dah smpi parking umah kuarters tuh, cik roxy a.k.a tuan punyer kete pon parking la seblah kete encik waja yg mane en waja tu dah terlebih nk masuk kotak parking orang..
jadinyer bler cik roxy dah kuar dari kete ngan cik shinnaz, mak yong ne cube la nk kuar...
yang lawaknyer xmuat nk kuar..hahahah
jadiknyer masuk lam kete balik..panggil cik roxy..
then buat percubaan sekali lg utk kuar..tp ternyata perot ne sangkut kat pintu kete..hanya mampu berdiri tegak di situ..ahahaha...
seb baek xdek gambo....hahah..terpaksa la cik roxy kiter masuk lik lam kete, bukak lock, undur kete n menurunkan mak yong neh..hahahah
penat mak yong bantai gelak kat situ smpi nk terkencing ..seb baek pakai panty liner..hahahah
giler lawak arr...
almaklumla tak sedor perot dah memboyot tgu mase...mane leh nk langgar jek..hahaha
adoii..kekenyangan sudah...ngantok pon ade...huhu




4 lovey dovey:

::Mamalyna:: said... [Reply]

hehehe... akak boleh bayangkan...

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply]

tunggu lepas ni..baru lah perut selimmm..heheheh

♥ mama eza ♥ said... [Reply]

MAMALYNA~HAHAHA MESTI AKAK PENAH KENE GAK KAN..HAHAH LAWAK LA EZA XLEH LUPE...

SHIN~YOLA BARU LEH LEPAS...HEHE

ummiaqeef said... [Reply]

mengong!

♥ Auni' is 4♥

♥ Auni' is 4♥

♥ HEPY BUFDAY ♥

♥ LOVEY DOVEY ♥