Click Me, U Love Me

Follow Blog Saye

Monday, July 4, 2011

Percubaan membuat kek buah

hye uolls...
camat pagi korangs...
ari ne saya pose...
pose ganti tau..huhu
hari ne 1st day la..percubaan pertama...
hope leh bertahan..sat gi nk pi pam susu lak...huhu
oh ye, nk citer kat korang sal last last week...
heheh dah berzaman...
teringin nk buat kek..jadiknyer hubby request buat kek feveret die..iaitu kek buah...
dulu mase kapel² penah belaja ngan mak hubby aka mak mertua ai..
pastu ade la 2,3 kali buat utk incik hubby try...
mase tu lom kawen agi..heheh sanggup buatkan kek utk chenta...
tp kan biler buat jek..buah2nyer mesti luruh kat bawah..hahaha
rase seme dah cukup tp tu lah fail bab buah yg luruh..
nak kate xjemur, dah jemur..hehehe
asik la kene bantai gelak ngan die ..smpi la kawen dah xmo buat..
jadiknyer ne incik hubby request balik...alhamdulillah...
same2 buat, same tolong kacau..inilah hasilnya..
lupe la nk letak ceri kaler²..
baru nmpk meriah..hehehe
ape pon puas ati..incik hubby puji sedap..yummy..
tp saya n anak² xminat pon kek buah...heheh..ayah nyer makan sowang jek..huhu
siap tapaukan kat MIL i tau..sebaek derang ckp sedap..ahhahaa..
awww..maluuu....


see...buah mixture ne ade kat seme bahagian..kalo dulu seme kt bhg bawah jek..heheh
pas buat kek ne, saya buat kek marble warna warni plak..huhu..
tp xsempat nk snap gambo...
makan anak beranak..auni kemain sukee..uhuhu



cutiey note ~ semalam pegi kedai yang jual segala jenis macam barang utk buat kek n biskut kat shah alam, Kedai Bagus nama die...
memg syok arr masuk...
teruja tau..tgk tepung2 kek, muffin seme..huhu..
seme jenis barang yg kite nak ade,,pasne leh arr datang lg...



4 lovey dovey:

MRS. K said... [Reply]

kat yummy bangi pon best jugak bli barang kek

♥ mama eza ♥ said... [Reply]

@MRS. K

ye ke kak..kat belah mane ek..leh la pegi cos dekat kan

ummiaqeef said... [Reply]

bile nak start buat kuih reye ni? ekekeke... aku baru beli loyang smlm, berangan nak wat kek pelangi..huhu

♥ mama eza ♥ said... [Reply]

@ummiaqeef

huhu..nti kite wat yek...mgu ne ke salak lg buat kuih kat sane...
wah beli jgn xbeli..aku nk buat candy coklat utk testing lu..

♥ Auni' is 4♥

♥ Auni' is 4♥

♥ HEPY BUFDAY ♥

♥ LOVEY DOVEY ♥