Click Me, U Love Me

Follow Blog Saye

Thursday, August 4, 2011

Kerajaan Negeri Selangor bagi Duit Bonus RAya

Berita baik untuk penjawat awam di Negeri Selangor, Ketua Menteri, Khalid Ibrahim, mengumumkan di dalam Twitter beliau bahawa Kerajaan Selangor akan memberikan bonus duit raya untuk tahun 2011 sebanyak RM 500.

Berkemungkinan memo khas bakal dikeluarkan secara rasmi tidak lama lagi dalam pentadbiran.Untuk makluman, hanya penjawat awam kategori 54 dan kebawah sahaja yang layak menerima bantuan khas tersebut.

Kerajaan Pulau Pinang juga dijangka akan membuat pengumuman mengenai bantuan khas duit raya ini.Dan ada juga ura-ura mengatakan bahawa Pulau Pinang bakal memberikan RM 600 kepada penjawat awam mereka.

Buat masa ini, belum ada khabar berita dari Kerajaan Persekutuan berhubung dengan pemberian bonus duit raya untuk tahun ini.Kalau ikutkan kelaziman, kerajaan pimpinan Barisan Nasional sudah semestinya tidak mahu kalah dari segi pemberian bonus.Walau apapun, kita tunggu dan lihat sahaja nanti.


cutiey note: 
baru pas call hubby cayang, leh lak die nk rahsiakan dulu..konon xnak bgtau la nk buat kete die..hahah terbongkar sudah..belanja kitorang anak beranak yek..huhu
1 lovey dovey:

nadirah said... [Reply]

wahh!! bestnye. dpt sHoPink sakan. :)

♥ Auni' is 4♥

♥ Auni' is 4♥

♥ HEPY BUFDAY ♥

♥ LOVEY DOVEY ♥