Click Me, U Love Me

Follow Blog Saye

Wednesday, December 21, 2011

Kegilaan nak Conteng Muka dah datang

semalam pegi jualan kat D8 kat opis kiter ne ha...
niat hati nk beli compact sebab dah abes..
tetibe teringat lak blusher pon udah abes..
jadiknyer beli la jugak...
xde la beli yg mahal2...
aii xmampu noks...hehehee
so beli blusher Mac ngan bedak Pixy jek....


kebetulan lak smlm opis mate beli eye sedow...
cantik jugak kaler2 die..striking gitu...
tetibe teringat lak kat umah ade beli eye sedow ari tu kat kakak ipar eza ..
tp lom sempat nk pakai agi....
sekali balik tgk brand same daaa ngan member opis mate ...hehehe
cume beza palette ngan jenis kaler jek..sbb kite rnyer 40 colour...



lgpon sorang lg opis mate tu make up artist, die yg bgtau brand ne bagus..huhuhu
dan ari ne aii dah pon menggayakan bedak baru, eye sedow n blusher baru..huhu...best2...
aritu malas nk tacap muka bagai..dah pucat lesi cam orang sakit..
kali ne saje nk main conteng2 muka..hehehe...
layannnnnn!!!!!!!






4 lovey dovey:

.:Mama Dhia:. said... [Reply]

bedak kite same la..
banyaknyer kaler eyeshadow tu..
meriah betul.. leh la pakai eyeshadow ikut kaler baju..hehehe..

♥mama eza♥ said... [Reply]

@.:Mama Dhia:.

hehehehe.....tu lah tp takut plak tgk kaler die ...

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply]

bagus tau mis rose ni hari tu kwn aku pakaikan liquid foundation best gila!

♥mama eza♥ said... [Reply]

shin..hehehe, best best.....

♥ Auni' is 4♥

♥ Auni' is 4♥

♥ HEPY BUFDAY ♥

♥ LOVEY DOVEY ♥