Click Me, U Love Me

Follow Blog Saye

Wednesday, December 28, 2011

Savings Anak-anak

hai korangs...
ari ne nk citer sal saving utk anak2 ....
seblom ne duk menyimpan kat Amanah Saham Didik...
siap buat potongan gaji....
pastu baru2 ne potongan utk ASD ne dah ditamatkan..
pastu nk masuk sendiri pon dah xleh sbb derang dah xbuat utk ASD...
jadiknyer officer kat ASB tu suh buat akaun baru iaitu ASB utk Akaun Remaja..
then tanyer la boleh ke kuarkan saving lam ASD n transfer masuk ASD?
then derang ckp biarkan jek lam ASD tuh sbb lgpon derang hold dulu ASD neh..
so ok xperla biarkan dulu la duit lam tuh..huhu sayang tuh..tp xper nti satu masa akan dikeluarkan...hehehe

ASD kakak Auni

pastu buat la akaun Remaja utk 2 beradik ne..hehehe
sori gambo ne xleh nk rotate lak...
akaun ne sampai umo 18 tahun jek...
jadikla menyimpan sikit2 jadik bukit..
utk masa depan anak2 jugak...
xde la duit asik menyimpang ke lain jek kan..hehehe lelagi mak die ne yg kaki sopping..
sebaek cepat2 masukkan duit raya anak2..kalo x mau hangus..hahaha
alhamdulillah ade rezeki lebey utk anak2....






8 lovey dovey:

♥cikmOt♥ said... [Reply]

anak anak akak yang dua beradik ni pakai akaun nuri...
yang adik iris ni nak buka tabung haji kut...

♥mama eza♥ said... [Reply]

@♥cikmOt♥

nuri tu yg bank rakyat tu ke kak...eza bukak ASB ngan tabung aji..tp tabung aji tu pon potong gaji..hehehee

I B U E L Y S H A said... [Reply]

elysha pon ada amanah saham didik gak..asal amanah saham didik di hold kan aku tak tau pon..tak ada pon drg cakap pape sal amanah saham didik dah tak der?kenapa ya

♥mama eza♥ said... [Reply]

@I B U E L Y S H A

tu lah weh...aku nk masukkan duit raya bebudak ne la derang kate dah xde diholdkan sbb ape ntah..pastu yg aku buat potongan gaji pon derang suh tamatkan ....tu yg derang suh masuk kat ASB akaun remaja...

I B U E L Y S H A said... [Reply]

ari tu member aku ada ckp,dia nak msk amanah saham didik tapi,org tu ckp amanah saham didik dah tak ada lagi...tu aku pelik tapi aku buat donoo jer,tp bila ko dah ckp ni eh mmg tol la nanti kena gi bank lah tanya...

sumysya said... [Reply]

asb remaja ni leh bukak kat bank ke? leh ye buat potongan gaji ASB utk anak2 cam tabung haji?? ASD mmg payah benor nak tambah duit...ikut nasib lar baru,leh masuk duit...

♥mama eza♥ said... [Reply]

@I B U E L Y S H A

heheh pegi jgn xpegi..buat yg baru ne plak...

♥mama eza♥ said... [Reply]

@sumysya

xpasti lak, yg tau asb bese tu boleh tp xtau la yg remaja neh...aah boleh buat potongan gaji cume isi form kat ASB tuh...

♥ Auni' is 4♥

♥ Auni' is 4♥

♥ HEPY BUFDAY ♥

♥ LOVEY DOVEY ♥