Click Me, U Love Me

Follow Blog Saye

Friday, January 27, 2012

Gold Coast Morib

hye...selamat pagi uollss?
ari ne ai kepurpelan..hehehe

sajek nk interprem..hehehe...
wpon sedar muka adalah ketembaman...eyh betol ke perkataan ne yek?ngeee....
ekceli nk tanyer sape penah pegi Gold Coast Morib tuh...
planning mase cuti panjang next week nk ke sane...
planning asal nk jalan² kat Johor tapi mayb xjadik...
so igt nk stay la kat GC Morib neh...
ade orang kate bilik best, makanan xbest..
tp waterpark die best utk bebudak...
hummm..saje nk review pasal GC ne...
pendapat orang lenlaen kan...
so meh la share sape penah pegi sane yek?huhu

tgk waterpark die cam besh jek kan..





13 lovey dovey:

MRS. K said... [Reply]

dulu ade gak google pasal goldcoast nih. ni nak tempek link blog penyu biru kot info berguna utk u.. heheh

http://blog.penyubiru.com/2011/10/gold-coast-morib-resort.html

♥mama eza♥ said... [Reply]

@MRS. K

oho tengkiu kak...nti kiter go through yek..

I B U E L Y S H A said... [Reply]

tak jd gi jb ker...gi balik hari GC bolehkan...

eima said... [Reply]

tak penah pegi .... nampak besh tp aku jenis tak suak terjun memana air...dok tepi ... bg anak bujang sorg tu yg syok

mamamarissa said... [Reply]

k.jue tak stay, just walk in ke water theme park...walaupun tak sebesar mana tapi ttp enjoy & best...paling penting, utk mak2 mcm kita nie...mesra budak :)

ummiaqeef said... [Reply]

aku pun plan nak pegi cuti nti tp pegi waterpark je la..

♥mama eza♥ said... [Reply]

@I B U E L Y S H A

xtau agi beb...boleh jek gi balik hari...

♥mama eza♥ said... [Reply]

@eima

hehehe..aku nak xnak kene rendam jugak la badan melayan si tacha tu..kalo dah masuk air xmo kuar...

♥mama eza♥ said... [Reply]

@mamamarissa

oho, tengkiu kak jue...tu lah nk bg anak2 je enjoy..

♥mama eza♥ said... [Reply]

@ummiaqeef

wah camtu kalo pegi ari yg same leh jumpe kat sane nti..heheh

Adlina Husaini said... [Reply]

salam ziarah

tak pernah lagi la sampai sana..btw, cantik la in purple..suka sgt kaler tu..my eyeshadow hari ni pun kaler mocha purple ^_^

*salam ziarah dari adlina putrajaya*

♥mama eza♥ said... [Reply]

@Adlina Husaini

salam ziarah..tq sebab sudi singgah belog buruk neh..hehehe...hehehe purple kaler soft kan..suke sgt...

Siti Rohaida Binti Azman said... [Reply]

Hai...kitaorang dah gi tahun lepas...tempat dia best ler coz baru lagi...dalam bilik ada jakuzi.. syok..bikik pun cantekkkk.. taman tema kecik tapi best ler untuk bebudak...mak2 budak nie berendam jek kat gigi2 air...dia ada jugak side pantai tapi pantai dia xboleh mandi coz terlalu keroh airnya... makanannya memang xsedap.. tapi boleh jer makan kat pantai morib...banyak kedai2 seafood yang sedap2...harga pun xle mahal sangat... Tetapi bila ada angin sepoi2 lalu tempat tuh jadi sedikit bau kurang enak..ada orang kata kat situ ada kilang buat dedakkk babiii.xtau, betul ke idak...overallll semuanya best dan cantik....rugi kalau tak gi....

♥ Auni' is 4♥

♥ Auni' is 4♥

♥ HEPY BUFDAY ♥

♥ LOVEY DOVEY ♥