Click Me, U Love Me

Follow Blog Saye

Monday, February 13, 2012

Johor Premium Outlet (JPO)

sana sini orang dok bercerite pasal JPO neh...
memula tuh eza rase blurr gak la...merangkap bengap sikit sbb xtau pe kejadah la JPO neh kan..
hikhikhik..rata² orang dok menyinggah n xlupe jugak mengabeskan fulus kat sini..hikhik
jadiknyer mase last week kebetulan pegi bercoti ke Johor...
ndak jugak la merasa nk jejakkan kaki ke sini..
citer pasal coti Johor nti eza update later yek...
ekseli mase mula² smpi dah nmpk dah JPO ne dari tepi jalan..
tp dah plan xnak singgah dulu...nk singgah mase otw balik KL nti...
so ari Senin ari tuh..hajat kesampaian sudah menjejakkan kaki...hehe..
cam kelaka je kan...
muahahaha suke giler sbb sampai jugak kat sini...
walhal mase sampai tuh matahari ngah tegak atas kepala..yola kul 1.hehehe

agak ramai jugak yang menyinggah

kat bawah ne seme kedai2 n outlet yang ada kat JPO neh..


mak yong yang sebok menerjah butik Coach bersama mak yong EZY...
tapi nengok je la....
xsanggup den nk abeskan duit beriban..hehehe.lgpon barang x updated n out of season..
nama pon kat outlet kan...ye dak?
senang kate old design....so amik gambo pon jadik la ye dak..

sebagai kenangan

















hum....ekseli eza rase barang² kat JPO ne still mahal even harga die kire cheap arr jugak dari butik...
cam hubby peminat Nike n Adidas...die ckp boleh kate kasut kat kedai tuh seme die dah ade koleksi....tapi harga pon boleh dikatakan mahal lagi...same jugak ngan Levi's outlet...
pastu tgk kat PONEY pon...kebanyakan baju seme dah menjadik koleksi Auni n Tasha...jadik xde ape nk dibeli....
hehehe bese la kan...ape pon eza n hubby xmelabur duit pon kat sini...
yang menyoping sudahnyer adalah mak ngan pak mertua eza jek...
yang si mak yong EZY menyopping kat La Senza ..hehehe..kemain ko...
ape pon kitorang juz cuci mata jek la tgk gelagat orang....
jadik pasne kalo org tanyer dah smpi ke belom kat JPO neh...
eza akan jawab dah sampai ..hehehe...
sukee u...




8 lovey dovey:

I B U E L Y S H A said... [Reply]

ahaha...budak opis aku shopping sakan kat sini ehe...aku tak snap pict kat sini sebab jiwa dah menonong laju keluar kete terus ke coach...kamera langsung tak sempat capai...makngah ngan pakngah yg shopping sakan aku tgk :)

♥mama eza♥ said... [Reply]

@I B U E L Y S H A

hahaha betol2...

eima said... [Reply]

tak penah sampai lagi pun .. jenis aku tak reti nk butik ber brand2 ni ...hihi malu

~aYu~ said... [Reply]

nanti la nak singgah sini.. nak cuci mata je.. nak beli tak mampu kot.. huhu

♥mama eza♥ said... [Reply]

@eima

hahaha ala singgah jek..nk beli xmampu...

♥mama eza♥ said... [Reply]

@~aYu~

same la kiter cuci mata jek

ummiaqeef said... [Reply]

aku org johor pun x sampai lg..hahaha

♥mama eza♥ said... [Reply]

@ummiaqeef

kampung ko memg kat johor leh pegi anytime...aku ne sbb ari tu jek coti kat johor terus gi

♥ Auni' is 4♥

♥ Auni' is 4♥

♥ HEPY BUFDAY ♥

♥ LOVEY DOVEY ♥