Click Me, U Love Me

Follow Blog Saye

Thursday, March 1, 2012

Set Bersalin

hye korangs..
ari ne nk citer pasal Set Bersalin...
korang yang penah berpantang tu pakai set bersalin ape eyh?
mase anak kedua tuh eza pakai Nona Roguy ..tp cam membazir jek pon...
dah la mahal pastu jamu2 xleh mkn sbb tasha kene demam kuning...


makan jamu mak bidan jek after dah ok sikit...
tp minyak urut, gel sireh seme tuh gune la...
kali ne cam nk amik HPA punyer set bersalin...
murah pon murah kan...hehehe
tapi sape ade penah gune set ne leh x bg komen?





17 lovey dovey:

I B U E L Y S H A said... [Reply]

ada ramai gak ckp hpa ni ok.....amway pon ok gak....ramai org ckp lah 2 tu mmg bagus,tapi tak pernah try...

eima said... [Reply]

sila tanya kak asha ngan CM diorg guna... aku tak guna pepe set pun alisha ni .. cuma amik supplement je dr KPMC ...pastu amik OBIMIN dan tak dilupa pati haruan ngan haruan segar

itu sahaja ...

♥mama eza♥ said... [Reply]

@I B U E L Y S H A

tu lah kan...conpius aku...tp xnak dah gune nona roguy tuh...

♥mama eza♥ said... [Reply]

@eima

oh ye ker...hum..aku pon dulu amik gak vitamin KPJ pastu mkn pil haruan ..hikhik...

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply]

iza, aku tak pernah bersalin lagi tapi skg ni ramai yang suggest guna Tanamera, Serina Redzuan pun guna. Cer try lah!

♥mama eza♥ said... [Reply]

@Shinnaz Ahmad Rasid

shin, ade jugak org suh aku try before this...not bad jugak..tp harga xlalu la..banje aku boleh..hehe..tp tq shin..boleh dipertimbangkan jugak...

I B U E L Y S H A said... [Reply]

masa guna NG dulu pon guna minyak dia jer best,yg lain2 tak guna sgt tu rasa rugi,eza supplement aku mcm nak try shaklee la,ok ker jom...yg shinnaz ckp tu pon mcm ok..sbb slalu aku skodeng serina punya tweet dia ckp sal benda tu..

♥mama eza♥ said... [Reply]

@I B U E L Y S H A

tu lah aku gune minyak n skrub die jek NR tuh...memg aku nk try tanamera tuh tp ngah carik sponsor..kekeke..mane tau leh mintak E sponsor sbb ramai yg suggest kat aku...yg supplement tuh memg aku amik Shaklee dari mase tasha dulu, aku amik set BF ..memg ok beb yg penting rajin pam okeh...
tp aku lom order lagi...hehehe

I B U E L Y S H A said... [Reply]

skrub NG terbaik...tulah aku mmg nak try shaklee,tp lom order gak nextmonth loh,tanamera mcm best,nak suh drg sponser hahaha jenuh lah dgr drg bebel,edy kedekut :)

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply]

ALAMAK! Tang harga tu mmg aku tak survey lah..bape eh?

♥mama eza♥ said... [Reply]

@I B U E L Y S H A

hehehe ok shaklee tuh ko order la..ko kan nk BF kan...haha ko suh jek sponsor..ckp la nk ko kurus x pasne..hahaa

♥mama eza♥ said... [Reply]

@Shinnaz Ahmad Rasid

rege die RM360..sponsor bole?hehehe

I B U E L Y S H A said... [Reply]

haha.ok aku cuba...tp aku dah tau jawapan dia,tu alat senaman tu nak campak mana..gi lari atas tu kasi kurus(tu jawapan dia)aku baru beli sebln kot dah kandung hehe..

sumysya said... [Reply]

sya pakai ritu ok la rasanya cam badan cepat sihat (makan pil)..harga pun murah...cuma minyak yg dia bg tu memang x guna...busuk,,,,bau cam minyak gamat...

♥mama eza♥ said... [Reply]

@I B U E L Y S H A

alah tu alat senaman..xkan lam pantang nk bersenam atas tuh..koyak rabak jahitan ko kang...hahaha..

♥mama eza♥ said... [Reply]

@sumysya

ye ker...tengkiu sya..

I B U E L Y S H A said... [Reply]

HAHA....

♥ Auni' is 4♥

♥ Auni' is 4♥

♥ HEPY BUFDAY ♥

♥ LOVEY DOVEY ♥