Click Me, U Love Me

Follow Blog Saye

Monday, March 12, 2012

Update 33 weeks

ari Sabtu lepas pegi check up kat KPJ...
pegi bertemankan adik jek sbb incik hubby ade game main badminton..
alhamdulillah dapat la Naib Johan...
congrats dear...
then smpi awal jadik la orang terawal jumpe doc....
alhamdulillah seme ok , cume urine ade terlebey gula gara2 bekpes nasik lemak ngan teh tarik kat umah ..huhu
doc dah suh discuss ngan hubby utk pilih date...
huh seram..dah xlame dah neh..hehehehe
baby pon gerak okeh...kene injection pulak..adoii lenguh tangan...
dah confirm jugak coming baby is "kukubird"..
so ekseted...so dah xleh lengah2...
kene prepare ape yg xready lg..
rasenyer seme xready..hahahaha....
balik tu dapat gift dari my doc...dulu mase tasha dapat kat ward..
alhamdulillah...nti dekat spital nk kluar wad dapat lg x..hehehe...




dapat la tambah2 beli barang baby...
hum...kalo dapat menang utk free diapers setaun tu kan best..hahahaha
jimat duit..kekekeke....




8 lovey dovey:

Lady Lavender said... [Reply]

Boleh pilih date yer? Ingatkan saya dulu yg operate je blh pilih tarikh ni.
Semoga selamat semuanya

eima said... [Reply]

kali ni bersalin kat KPJ ke ???
ari tu ingat nk try KPJ tp call diorg ckp sekurangnya klu nk bersalin kena 2-3 kaklui checkup ..alahai ....


kena beli biru2 byk2 la ni

♥mama eza♥ said... [Reply]

@Lady Lavender

sis, saya kene operate la neh sbb tu kene pilih tarikh..hehehe..doakan yek

♥mama eza♥ said... [Reply]

@eima

aah kat KPJ jugak...sbb history kat situ..yg last dah neh..hehehe..penat...
tu lah ape pon xbeli agi ne

♥cikmOt♥ said... [Reply]

wahh...tak lama jek lagi kan...

♥mama eza♥ said... [Reply]

@♥cikmOt♥

tu lah kak...hehehe

Lady Lavender said... [Reply]

Sama la kita. Saya tunggu thn depan la pulak. Lagipun yg akhir ni kena nikmati peluang mengandung beul-betul :)

♥mama eza♥ said... [Reply]

@Lady Lavender

hehehe...insyaallah sis...

♥ Auni' is 4♥

♥ Auni' is 4♥

♥ HEPY BUFDAY ♥

♥ LOVEY DOVEY ♥