Click Me, U Love Me

Follow Blog Saye

Thursday, March 26, 2009

hari yang begitu indah

hari ne aku rasa happy sgt, cos ex-opis mate iaitu kak ida asnira datang opis..die kate nak belanja aku makan, dalam erti kata lain nk tgk perot mak buyong ne..hehheeh..so kul 12.30 afta die YM aku, die suh aku get ready nti die smpi, die cal la...

then, tgh aku sibuk2 nak rekod surat nak bawak masuk dalam bilik bos..kak fazidah (sin chan/marlia) cal..."die tanyer nak turun aku nak turun kul baper nti"?aku pon cam blur2 la nak turun pi mana kan...rupernyer kak idah n kak lina(qistina) pon follow same..so aku yg turun paling lmbt..ehhehehe

pastu kak ida asnira ne pon bawakla kitorang gi domino's, banjer kitorang makan kat ctu..heheheh bestnyer dapat orang banjer...pastu xcukup tu, die banjer plak aku roti kat BAKER'S COTTAGE...

tapi yang sedihnya, ari ne aku xde transport nak balik...so aku igt nak cal teksi..tp xsure la kao teksi tu nak masuk dalam..then aku pon tanyer la kak idah, nak tau die jawab aper?"ko suh la sape2 anta ko..then aku pon tanyer arr sape nak anta..hehehe..seb baik orang tu nak anta aku, tp dengan syarat kene tgu kak idah jugak..heheheh..bahagianya aku ari ne..



p/s :thanx a lot tu kak ida asnira n kak idah sin chan yer...sayang korang..

4 lovey dovey:

ummiaqeef said... [Reply]

alahai..ciannye..dak shinnaz xde ke smlm? erm...aku tau sape antar balik???? ehehehe...

baBe_ieza said... [Reply]

dak shinnaz gi alamanda la..tau xper..

FaruqY Madihah-Aiman said... [Reply]

muahaha, sudah jumpa blog dia..

baBe_ieza said... [Reply]

mr faruq:ala tu pon sebab terkantoi, kalo x, musti xjumpe pon kan?hahaha

♥ Auni' is 4♥

♥ Auni' is 4♥

♥ HEPY BUFDAY ♥

♥ LOVEY DOVEY ♥