Click Me, U Love Me

Follow Blog Saye

Wednesday, April 22, 2009

current mood

aku xtau ari ne aku rase cam xde mud je...
da la selsema yang xbaik2 lagi neh..rimas !!!
pastu ngan puding aku yang xberape nak jadi n xcantik
then dapat pulak email pagi tadi..hampeh!!
camne kisahnyer...
kononnya aku dijadualkan akan menghadiri kursus kat opis aku ne
kursus tu patutnya next week
aku ne xcited la nak gi kursus...
ye la sebelom perot aku ne meletop
n selagi aku larat, aku nak cukupkan kursus aku...
tapi ape yang aku dapat dari email tu pagi tadi
kursus tu ditangguhkan dulu...
besela kan...alasan - atas sebab2 yang tidak dapat dielakkan
naper eyh jadi camne..last minute semenyer
cam minggu ne la,
aku da siap fax n cal pasal meeting yg patutnya dis week
then afta dat meeting tu tangguh
kene la cal n fax surat agensi tu balik utk gitau pasal meeting tu
pastu kan~aku pelik arr
kalo ade kursus yang aku nak gi je,
mesti xjadi or ditundakan..
Geram tol aku....
BILER LA AKU NAK CUKUPKAN KURSUS AKU NE???!!!$%@/

9 lovey dovey:

cujen said... [Reply]

tahun lepas aku langsung tak g kursus

ummiaqeef said... [Reply]

sabor la..itu sumer dugaaan dlm kerjaya..cewah..

moral of the story : jgn excited sgt kalau dpt g kursus..huhu..essf

aRe_uDear said... [Reply]

hahaaaa... sabo2 kursus jer tuh cik kak.. nie pun sal pembawak budak jugak r nih nak mare jer yerr hehee..

baBe_ieza said... [Reply]

cujen:aku pon xcukup 7 ari taun lepas..ne geram ne

ummiaqeef:mane de xcited sgt,teruja je

ayu:mak budak da mara ne ..

FaruqY Madihah-Aiman said... [Reply]

haha owh inilah email yang buat u tension tu ek? same here ieza oi.. I was also looking forward to finally attending a course in 2009. huhu nampaknya kena ke ofis jugak la next week.. huhu~

baBe_ieza said... [Reply]

en. faruq:tau xper...baru berangan xmasuk opis next week...hahaha

nmmy84 said... [Reply]

iza, wdh sjk dok negeri ni lagi payah nak dapat kursus tau.klu dapat tu kire beruntung sangat.tapi bagus gak.sb wadah adalah spesis suke dok opis:)

baBe_ieza said... [Reply]

heheheh..ala wadah nak cukupkan syarat kursus je..slalu susah sgt nak dapat kursus..ne nti nak bersalin lagi susah nak gi kursus,

baBe_ieza said... [Reply]

heheheh..ala wadah nak cukupkan syarat kursus je..slalu susah sgt nak dapat kursus..ne nti nak bersalin lagi susah nak gi kursus,

♥ Auni' is 4♥

♥ Auni' is 4♥

♥ HEPY BUFDAY ♥

♥ LOVEY DOVEY ♥