Click Me, U Love Me

Follow Blog Saye

Wednesday, April 22, 2009

Award : Bangga Jadi Aweks

sedang keboringan, aku saje2 la menjengah ke blog kak JUe yang Cute
n aku nampak la Award yg cumels ne..
so aku pon ngan tidak malunyers mengambil award ini..kuikuikui


Syarat2 menerima award ini:

1. Pastikan jantina anda ialah perempuan
2. Copy badge sebagai award anda
3. Nyata 7 sebab kenapa anda bangga menjadi perempuan

1. saya adalah isteri yang dicintai suami saya, sebab die memerlukan saya dalam idup die
2. saya boleh dapat banyak hadiah xkira dari sape pon(lagi banyak barang pompuan leh dapat) cos hadiah laki limited
3. saya tak dianggap pelik kalo jalan pimpin tangan ngan kawan gurls lain
4. saya boleh menjadi ibu yang baik kepada anak saya
5. saya boleh pakai apa saja fesyen tuk buat diri saya cantik n cumels
6. saya boleh menggembirakan hati suami saya ngan telatah saya n baby saya nti
6. saya boleh mintak duit belanja dari suami saya (kalo xde duit je)
7. saya boleh dapat cuti lame2 kalo saya gi klinik mase preggy n cuti bersalin..hehee
4. Pass kan award ini kepada girl-friends anda
now , this beautiful award goes to
* kay *
* shinaz *
* ayu *
*umi gadis melanau *
* cujen *
* semua bloggers yang singgah kat blog saya ne * sile..sile..

6 lovey dovey:

umie said... [Reply]

hehehe..thanks iza..bangga nyer dapat award ni...

baBe_ieza said... [Reply]

heheheh..same2 kasih...

aRe_uDear said... [Reply]

hehee ieza tq lalingg..
t ayu wat k...

MRS. K said... [Reply]

ohh..tq
ada 1 tag ko kena jawab eh..

busyuksayang said... [Reply]

dear, comel kan award nie???

baBe_ieza said... [Reply]

kak jue:aah comel sebab tu amik ..hehehe

mrs.K:nti i jawab ye tag awak tuh...hehehe

ayu:jgn xwat yer

♥ Auni' is 4♥

♥ Auni' is 4♥

♥ HEPY BUFDAY ♥

♥ LOVEY DOVEY ♥