Click Me, U Love Me

Follow Blog Saye

Tuesday, April 21, 2009

Dia..Selamanya..


ape yg aku nak coretkan kat sini

aku sayang hubby aku..
aku cinta die..
aku cinta HAirUL AMry KamarUZaman...
aku RIndu Die...
Shayang die sangat2...
aku sayang die selamanya..
I LUV U so much ..Sayang!!!!



14 lovey dovey:

FaruqY Madihah-Aiman said... [Reply]

wow.. jiwang habis pagi ni? hehehe~

cujen said... [Reply]

bestnye ade org nk disayang.... aku jugak yg kesepian...hihi...

weh, aku dah tuko link blog tau...

baBe_ieza said... [Reply]

mr faruq :
pagi2 ne rase cam nak mud jiwang arr..maklum i pakai pink ari ne..hehee


cujen:selagi ade org yg layak disayang kan, kene la sayang..ko pon leh menyayangi & disayang..huhu.
aku da amik link ko..

FaruqY Madihah-Aiman said... [Reply]

ahahaha pakai pink je kena jiwang la ek? haha nak cuba la pakai baju pink, tengok jadi jiwang ke tak..

ummiaqeef said... [Reply]

eyek...iza gediks...bahaya ni..dah la aku pakai pink gak arini..

baBe_ieza said... [Reply]

mr.faruq :hahaha,saje je ckp camtu..nti rozi terasa jiwang laks..
pink tu kan soft je, so rase cam best je..

baBe_ieza said... [Reply]

rozi:ko pon leh termasuk gak dalam geng pink aku..hahaa

shinnaz said... [Reply]

:p time ni la sayang E..hehe..dapat kezetun terus sayang taw..keke..;p

p/s: iza semakin gatal+gedikz..haha

ummiaqeef said... [Reply]

sokong shinnaz..

baBe_ieza said... [Reply]

tu ayat orang jeles..hahaha..aku gatai + miang pon ngan laki aku je..bukan macam shinaz..suker perasan cumels..hahahaa
shinaz n haizi ibarat suami borek isteri rintik..kikiki

aRe_uDear said... [Reply]

Ayu pun Sayang Cinta Kasih kat Hubby Ayu gak.. ahaksss.. chewahhh...

baBe_ieza said... [Reply]

heheh..betul tu ayu..sape lg nak sayang hubby kiter kan selain kiter..ahaks..

FaruqY Madihah-Aiman said... [Reply]

weih bahaya kalau ada orang lain sayang hubby you.. haha!

baBe_ieza said... [Reply]

no way...i xkan biarkan k...hahahaa

♥ Auni' is 4♥

♥ Auni' is 4♥

♥ HEPY BUFDAY ♥

♥ LOVEY DOVEY ♥