Click Me, U Love Me

Follow Blog Saye

Tuesday, April 14, 2009

Kene Tag lg

Tag - Tentang Blog

1) Apakah nama blog anda sekarang dan kenapa anda memilih nama itu?

LOtS Of LURvE
- sebab diri aku penuh dengan rasa cinta dan sayang..hehee


2) Apakah link blog anda sekarang dan bagaimana boleh timbul idea untuk menamakannya seperti itu?

http://mahligaicintaku.blogspot.com/

sebab aku ingin mengagungkan mahligai cinta yang baru dibina ne nagn kasih sayang..cewah..


3) Apakah 'method' penulisan dalam blog anda?

macam2 yang akan dipahat dan diceritakan di blog ne..

4) Pernah terasa nak hapuskan blog anda?

bler aku da rase malas nak berblog, mayb kot..


5) Apakah pendapat anda mengenai blog kepada pemilik blog yang tag anda ni?
blog ♫ ALW!Z BE MY BABY ♫ - suker la baca cerita2 tentang die..


seterusnya, aku akan mengetag :

- wadah

- IZa

- Are_uDear

- mamahajar

- nadirah

3 lovey dovey:

nmmy84 said... [Reply]

waaaa banyak utang looo.orang demam pun kene jgk yer...uwaaaa.bisa deh

dibiuscinta said... [Reply]

yea yea nak wat tag ieza..

aRe_uDear said... [Reply]

alamak yang Tag tue dah terjawab ler yangg.. t bagi tag len lak chewahhh.. muahahahaaa kat p kiri kanan die hahaa...

♥ Auni' is 4♥

♥ Auni' is 4♥

♥ HEPY BUFDAY ♥

♥ LOVEY DOVEY ♥