Click Me, U Love Me

Follow Blog Saye

Wednesday, April 29, 2009

Tag dari Ena DCA

xtually, baru je jenjalan kat blok Ena@wife Mat Noh smlm...then tadi tertengok la tag yang baru dibuat..pastu nmpk la plak nama gue yang telah ditag oleh cik Ena kiter..time kaceh yer...so aku akan berusaha melaksanakan tag ini..huhu..ZaASSS!!!

1. Nyatakan 4 sebab mengapa korang suka dengan gambar di atas.
: nampak berseri2 ...seri pengantin
: pic hari bahagia aku n hubby
: buat aku ngan hubby rasa happy
: pic ne mcam sweet sgt...xtau nak gitau camne..

2. Bilakah tarikh pernikahan korang dan di mana?
: 31 Oktober 2008 (Jumaat) - Surau Nurul Hidayah , Taman Subang Baru

3. Apakah warna tema majlis perkahwinan korang???
: Nikah - Putih
: Oren - Rumah Aku
: Ungu - Rumah Hubby

4. Mengapa korang memilih si dia tuk dijadikan teman hidup???
: Sebab aku yakin hubby yang ku sayang bleh jaga aku n bakal anak2 aku ke akhir hayat..seorang yang caring n loving...yang penting die mencintai & menyayangi diri ku..kerna diriku begitu berharga...hehehe

5. Nyatakan harapan korang dengan ikatan perkahwinan ini.
: semoga hubungan atas dasar cinta suci ini berkekalan dan bahagia hingga ke akhir hayat..

6. Tag 4 orang lain tuk buat tugasan ini..
: Shinaz
: Umie
: wadah
:Mrs. K

9 lovey dovey:

umie said... [Reply]

thanks iza..nanti umie jawab k..
ada 2 dah tag dari iza..

ummiaqeef said... [Reply]

suami iza sungguh pemalu..huhu..

ibuhaikal said... [Reply]

Tahniah iza kerana telah melaksanakan misi dengan jayanya...heeeheehee

iza memang nampak sweet pada masa raja sehari..akak suka color oren tu..tapi ape pun iza tetap cunn...sukaa2..

baBe_ieza said... [Reply]

kak ena:yahuu, dah berjaya...iza pon suker sgt kale oren tuh..tp aper pon seme orang nmpk cantik bler raja sehari kan?malunyer..kene puji..~~ngehngeh~

baBe_ieza said... [Reply]

rozi:hubby aku memg pemalu..hehehe..die cakap ko cam pelawak..ngehngeh

ummiaqeef said... [Reply]

tp suami mu chumel la..ehehe..jgn mare..

baBe_ieza said... [Reply]

suami ku mmeg cumels(cilok ayat shinaz n haizi)..sebab tu sayang die..

nmmy84 said... [Reply]

hutang pd iza tak terkira banyaknye.klu dekat blh gak belanje mamam.hehehe

baBe_ieza said... [Reply]

hehehhe....utang harus dibayar...

♥ Auni' is 4♥

♥ Auni' is 4♥

♥ HEPY BUFDAY ♥

♥ LOVEY DOVEY ♥