Click Me, U Love Me

Follow Blog Saye

Wednesday, April 29, 2009

Sedapnyer Dadih Jagung..

pagi tadi, rozi @ ummiaqeef telah menghadiahkan aku (cewah) dua bekas dadih jagung yang dibikin sendri olehnya..hehehe..so aku telah membuat sesi penilaian merasa dadih tersebut..hehehe..
xtually , aku xminat sgt jagung2 ne...tapi bler rozi dah memberinya, aku dah pon makan..SEDAPPP!!layan gambo bawah ne.....pasne leh arr wat lagi, wat yg coklat plak eyh...hehehe



13 lovey dovey:

nyonya*PIE said... [Reply]

sedaplah dadih jagung...tu nmpk lg sedap siap jagung2nye ada skali..kedai aram dpt cmtu..
*ko sihat ke?*

baBe_ieza said... [Reply]

hehhee..betul2..kawan aku modified dadih tu..aku sihat ..ko chat ker?

ummiaqeef said... [Reply]

giler iza letak kat blog...hahaha...

baBe_ieza said... [Reply]

hahaha..glamer per?

baBe_ieza said... [Reply]

hahaha..glamer per?

ibuhaikal said... [Reply]

iza itu rozi uat khas tuk orang yang mengandung je...heeeheeheee

p/s: pepandai je aku nie...tapi betul tak rozi?...

ummiaqeef said... [Reply]

ibuhaikal,
yup..dier mengidam tu..sik mintak je..dah bape hari suh bawa..pg ni cian lak kat dier tu yg bawak tu..hehe

p/s: jagung tu amin yg dah tolong isi dlm cup tanpa aku suruh..rosak program aku..huh..

baBe_ieza said... [Reply]

ena: hehhee..bestnyer la jadi orang yang pregnant ne kan..

rozi:time kaceh yer kak rozi..kihkih..ko bukan xtau laki ko tu kan suker modified makanan..hahaha

ibuhaikal said... [Reply]

rozi orang yang mengidam memang kena dilayan....rajin lak si amin tu...

iza pregnant memang best tapi nak beranak je yang terasa serik sikit...heeeheee

P/s: tapi iza jangan risau benda tu semua rezeki masing2...semua akan merasa...bile due?...

ummiaqeef said... [Reply]

ibuhaikal,
amin mmg suke mengacau kite kat dapur..ehehe..

iza,
mmg best pregnant za..nanti beranak sakit giler..dah la nak meneran..kena gunting lg..pastu kena jahit lg..seriau btl..terasa² lg nih..hahahaha...takut..!takut..!

baBe_ieza said... [Reply]

rozi:kuang asam takutkan aku..ceh...siot tol..

kak ena:memg takut cket tp kene jugak la beranak kan..hehehe..iza due bulan 8

aRe_uDear said... [Reply]

Ieza ngidam jgung didih kerw hehee.. sgguh baik hati cik Rozi tuh.. kim slm kat die..hehee

baBe_ieza said... [Reply]

hehee..salam akan dikirim...

♥ Auni' is 4♥

♥ Auni' is 4♥

♥ HEPY BUFDAY ♥

♥ LOVEY DOVEY ♥