Click Me, U Love Me

Follow Blog Saye

Tuesday, May 19, 2009

Bantal Busyukku...Dah Balik

Akhirnya terubat jugak rindu aku..
hubby da balik ari ahad ari tuh..
die sempat sms , cakap die akan sampai dalam masa 1 jam 30 minit..maknenyer hubby ku akan sampai dalam kul 1 lebey..
die suh aku tunggu die balik..yuhuuuu!!
aku pon menggunakan masa yang ada, gi kedai n masak la aper yang patut..maklumla nak sambut bantal busyukku balik..
Selesai je keje aku masak, aku cepat2 la pi mandi n persiapkan diri..
Pastu baru dapat call dari hubby suh bukak pintu..die dah sampai..hehehe

Rindunyer kat Bantal Busyukku, seminggu xjumper...
Hubby pon cakap die rindu kat aku...xmo jauh2 lagi dah..huhuhu
Bahagianyer aku pada waktu tuh...
Sampai2 je terus die hug & k*** (malu) aku...
hubby citer la die kat sane menghitung hari nak balik,
then die lega dapat balik umah sendri..shayang Dier...Muaahhh!!!

p/s:baru seminggu xjumper aku pasan hubby da gumuks sket..heheh..

17 lovey dovey:

ibuhaikal said... [Reply]

amboiiii....rindunya dia....heeheeheee..dah lepaskan rindu la nie...heeheee

baBe_ieza said... [Reply]

hehhee..mestilah kak...

ummiaqeef said... [Reply]

ish..bahaya en3 ni..hahahaha...

baBe_ieza said... [Reply]

hehehehe...mane de bahaya....

ibuhaikal said... [Reply]

tak pe dah sah leh uat ape aje...
tapi jangan uat yang macam dalam surat kaba sudahh...(pakai terung dan timun)....

baBe_ieza said... [Reply]

uish...xmo la jadi cenggitu..takut n seramz...

ibuhaikal said... [Reply]

iza..ada lagi satu akak nak kongsi nie...iza beli la majalah PA&MA dalam tu macam2 pengetahuan leh kita dapat..akak pun baru2 nie je menjadik pembeli majalah PA&MA yang tegar..besttt...gambar2 baby pun banyak kat dalam tuuu...comeyy2and cute2...beliii2 laaa...beliiii la...tak rugiii...

baBe_ieza said... [Reply]

iza pon memg da lame beli start dari preggy ari tu ...memg best tgk gambo baby kat ctu...

ibuhaikal said... [Reply]

bagus2...jadik laaa pelanggan majalah PA&MA yang tegar...

aRe_uDear said... [Reply]

huhuuu.. windu bangat sihh.. hahaaa..

lulu jr said... [Reply]

alolololo.
cute je.
bile due date?

busyuksayang said... [Reply]

amboi3...sukanya dia :)

baBe_ieza said... [Reply]

lulu jr: aku da nak masuk 7 bulan dah...

ayu:rindu da terubat la...

kak jue:mesti la suker kak, hubby kiter kan...bantal busuk kiter...

nAdiRah said... [Reply]

romantissss...sesekali best merindu ni wwooooo... hehehe!!! Selamat Berbahagia daaa~~~

baBe_ieza said... [Reply]

alah nad,sesekali jadi romantis gitu xsalah kan..rindukan hubby sendri..hehehe..Selamat berbahagia utk seme suami dan isteri...ngeee~~~

::c i k d e a n y:: said... [Reply]

ololo beshye die...t turn kak ieza lak g kursus kerinduan la cik abg lak ye kat umah..hehe...

baBe_ieza said... [Reply]

cik deany:nak bawak skali bleh x?hehehe

♥ Auni' is 4♥

♥ Auni' is 4♥

♥ HEPY BUFDAY ♥

♥ LOVEY DOVEY ♥