Click Me, U Love Me

Follow Blog Saye

Tuesday, May 19, 2009

Delicia Butterscotch

Ahad semalam, hubby balik bawak la roti ne..die macam roti Gardenia yang biasa tuh..
Tapi pembungkusan roti ne lain cket...agaknyer roti ne baru lagi kot dikeluarkan..
hubby suh la rase roti tu sebab aku igt roti ne cam rase roti kismis je...
Tapi hubby ku suruh jugak rase roti camne, sebab die kate roti tu sedap sangat..
lagipon kawan die mase kursus yang kenalkan roti tu kat die..
pastu kawan die kate biler da makan roti tu sekali mesti nak lagi..aku cakap ye ker?
then aku pon dengan rase teruja nyer pon merasa la sikit dari sekeping tuh..
perghhhh rase die memg sedap beb...
kat bungkusan plastik tu ade tertulis:

BUTTERSCOTCH
Rasa Butterscotch sejati yang membuat anda hendak lagi..



hehehe..aku pon ape lagi amik la lagi sampai berebut ngan hubby...
memg betul la makan sekali xcukup...yummy....
Tapi kan harga roti ne pon mahal la cket dari harga roti gardenia biasa , harga die RM4.00...
cari kat kedai lain memg xde, aku mase tu beli kat Petronas..
tapi memg puas arr makan..korang cuber arrr...


9 lovey dovey:

shinnaz said... [Reply]

roti ni kot haizi cari..hehe..die siap bagi lagi tag line roti ni ko tau tak..haha


p/s: i tak ske mkn roti..tapi disbbkan iza mencadangkan..akan ku cari roti tu hari nie..:p

ibuhaikal said... [Reply]

iza serious roti tu sedap...akak masa ngadung memang makan tu sedappp....yang coklat tak sedap sangat tapi yang nie sedap...

baBe_ieza said... [Reply]

shinaz:hahaha..aku xtipu nyer memg sedap roti neh...kurang lemak beb..

ibuhaikal:ye ker kak, iza igt roti tu baru lg..rupernyer da lame jugak eyh..hehehe

ummiaqeef said... [Reply]

shinnaz,
patut la haizi cari roti ni smlm kat kedai xde barang bawah umah iza tuh..last² dier beli roti gardenia biase je..balik ni suh haizi beli ek..

baBe_ieza said... [Reply]

hehehe..haizi kempunan nti...

ibuhaikal said... [Reply]

roti tu susah nak dapat...kalau dah nampak ada tu lebih baik rembat jeee....

baBe_ieza said... [Reply]

betol..betol..betol..cedapnyer...

shinnaz said... [Reply]

sian laki i..balik nti nk cari kt tesco!!go tesco!

baBe_ieza said... [Reply]

hahahaa...sian nyer la kat haizi...

♥ Auni' is 4♥

♥ Auni' is 4♥

♥ HEPY BUFDAY ♥

♥ LOVEY DOVEY ♥