Click Me, U Love Me

Follow Blog Saye

Wednesday, May 13, 2009

Durjana..Kejam...

Pagi tadi saje nak tgk news kat paper Metro ..then aku ade la terbaca pasal 1 news ne..
biler aku baca ne, aku terkejut , sebab ade gak orang yg sanggup buat mcm ne...


KUALA LUMPUR: Seorang suami yang lemah tenaga batin didakwa menggunakan terung dan timun ketika melakukan hubungan seks dengan isterinya.

Akibat tidak tahan dengan perbuatan suaminya, wanita terbabit yang berusia 30-an membuat laporan polis Jumaat lalu sebelum menuntut fasakh di mahkamah syariah kerana tidak tahan dengan penderitaan dialaminya.

Difahamkan, suami mangsa terbabit dalam kemalangan menyebabkan dia hilang upaya untuk melakukan hubungan seks seperti lelaki normal.

Sumber polis berkata, mangsa yang tinggal di Jalan Cheras, Kajang, mendakwa suaminya yang berusia 40-an memasukkan timun dan terung secara paksa lebih daripada tujuh kali sejak enam tahun lalu.

“Mangsa yang mengalami penderaan fizikal dan mental akibat perbuatan terbabit pernah merayu kepada suaminya supaya berhenti melakukan perbuatan tidak senonoh itu.

“Dia mendakwa bimbang terhadap kesihatannya selain sering terasa sakit dan tidak selesa kesan daripada hubungan seks menggunakan timun dan terung,” katanya.

Difahamkan, suami mangsa turut gemar melakukan seks ganas bagi mendapatkan kepuasan ketika berasmara termasuk menggunakan jari hingga menyebabkan alat kelamin si isteri mengalami pendarahan.

Mangsa khuatir dijangkiti penyakit yang boleh membahayakan kesihatannya jika hubungan kelamin secara songsang itu berterusan.

Menurut sumber itu, mulanya mangsa berdiam diri dengan memberi peluang suaminya berubah dan meninggalkan perbuatan itu.

“Bagaimanapun, pasangan terbabit yang mempunyai beberapa anak terus dihambat dengan masalah itu menyebabkan mangsa mengalami tekanan perasaan.

“Si suami dipercayai gemar menonton video lucah dan mendapat idea menggunakan timun dan terung melalui adegan yang ditontonnya,” katanya.

Susulan laporan itu, polis menjalankan siasatan mengikut Seksyen 375A Kanun Keseksaan yang membawa hukuman penjara sehingga lima tahun.

Kes berkenaan mirip kes seorang lelaki berusia 56 tahun dihadapkan ke Mahkamah Sesyen, Kuantan, yang didakwa melakukan seks ganas ke atas isterinya yang berusia 38 tahun Ogos lalu.

Tertuduh didakwa memasukkan objek seperti cota, timun dan kayu untuk mendapat kepuasan seks.


15 lovey dovey:

ibuhaikal said... [Reply]

babe_iza: ganas tol laki tu....kalau akak la..akak buat balik kat dia masuk ekut montot dia baru dia tau ape rasanya...

cujen said... [Reply]

bodoh nye jantan... dah konek ko tak leh guna tak payah la nak buat seks... bangsat betol la lelaki nie!!

shinnaz said... [Reply]

mmg sgt kejam..!!ape la diorang nie..

umie said... [Reply]

teruknyer lelaki tu...kejam betul la

baBe_ieza said... [Reply]

tau xper..giler ganas..gi la berubat ke aper ke..ne nak main terjah je...yg sakit nyer pompuan gak...dasar nak puaskan nafsu die je...

aRe_uDear said... [Reply]

masyallah.. giler ape org cam ni pkai timun ngn terung...

baBe_ieza said... [Reply]

tu la...ne orang yg xde otak sanggup seksa pompuan..

ummiaqeef said... [Reply]

patutnye org camtu kena hantar hospital giler je bagus..hahaha..

baBe_ieza said... [Reply]

bukan hantar hospital giler je, rejam sampai mati patutnya...

::c i k d e a n y:: said... [Reply]

ye ye..sgt bodo ok klu laki camtu...

baBe_ieza said... [Reply]

bukan bodo lag has, bangang+ bongok dah...

busyuksayang said... [Reply]

gila...ada gak org cam nie kan...

baBe_ieza said... [Reply]

tu la kak...orang giler...

FaruqY Madihah-Aiman said... [Reply]

when I read your post and the newspaper report, I also found the man's actions appalling..

but did you read the paper yesterday? rupa-rupanya wife dia tipu, dia nak mintak cerai sebab dia ada affair dengan lelaki lain rupanya..

terus sekarang rasa benci membuak kat perempuan tu.. padahal apa yg suami dia buat, dia yang mintak jugak..

baBe_ieza said... [Reply]

oic, kalo mcamtu kire wife die arr yang salah...tiber2 rase marah jugak..i tgh cari news pasal ne...

♥ Auni' is 4♥

♥ Auni' is 4♥

♥ HEPY BUFDAY ♥

♥ LOVEY DOVEY ♥