Click Me, U Love Me

Follow Blog Saye

Tuesday, June 23, 2009

ceriter kami....

cube korang tengok gambar2 kat bawah ne...
v
v
v
v
korang rase ape yang diorang ne tengah buat ?

(a) kire duit utang
(b) kire baki duit yang tinggal
(c) kire duit kutipan


ape sekalipon hanya kami yang tau ape yang terjadi di situ..hahaha






buat pengetahuan korang, xtvt ini dijalankan di tangga opis
tempat yg agak tersorok sikit dari orang..hehehehe
aku xde dalam gambo ne sebab aku tolong snap pic ne..hahhaa
inilah kerja yang kitorang lakukan pas lunch semalam (22 Jun 2009)

5 lovey dovey:

ummiaqeef said... [Reply]

jawapannye ialah :

mengira hadil rompakan bank..hahahaha

baBe_ieza said... [Reply]

kitorang mane la nk rompak bank..hahah,,budak baik tau...

ibuhaikal said... [Reply]

amboiii2...kak maya kayo2..si shinaz tu jadik body guard ke?..heeheeheeee

mane korang dapat haaaa...duit sebanyak tuu...korang nie uat business ape kat opis tuu?...

baBe_ieza said... [Reply]

hahahaha..kitorang kayo sokojap yo...

busyuksayang said... [Reply]

makcik kayo makcik kayo :p

♥ Auni' is 4♥

♥ Auni' is 4♥

♥ HEPY BUFDAY ♥

♥ LOVEY DOVEY ♥