Click Me, U Love Me

Follow Blog Saye

Wednesday, June 24, 2009

..: HOT MAMA CONTEST :..


saya telah pon di recommend oleh ummiaqeef,
rakan blog saya untuk menyertai contest ini..
time kaseh ye ummiaqeef,
tu pon sebab die kate saya ne tgh pregnant..
jadi saya telah pon ke blog seorang blogger iaitu mummy_qis untuk menyertai contest yg hot ini.
kalo u all seme nak sertai , just click je kat link ini mummy_qis....


1. jd follower mummy qis - SUDAH -
2. sila add banner di atas pada sidebar ye.. - SUDAH -
3. buat special entry utk contest ini dan sertakn sekali picture mommy dgn perot nye... - SUDAH -
4. link kn blog mummy qis - SUDAH -
. sila tinggalkn komen bila dh siapkn entry ye... - SUDAH -


hadiah menarik berupa telekung bersulam menanti anda....

contest bermula dari 22 jun 09 hingga 7 july 09


biler ummiaqeef suggest je saya suh masuk contest ne,
saya pon ape lagi terus suruh die snap pic saya..
time ne adalah kat opis..
kebetulan baju yang saya pakai menampakkan pewot saya yang kini dah 8 bulan..
pregnant 1st baby...
ceh, saya ne memg suker bergambar n berposing...
gambo yang bawah tu pulak time saya pergi ke kedah bersama hubby,
sempat snap picture walaupon ngantok..hahaha
aper pon...Kalo saya menang, saya sgt bersyukur...hehhee

12 lovey dovey:

ummiaqeef said... [Reply]

semoga berjaya sbb tumpang glamor bilik aku..haha..

cintaKusayangMu said... [Reply]

hi ieza: smoga berjaya ye....dh pas...

cintaKusayangMu said... [Reply]

oo...lupa...qis add ur link ye...

ibuhaikal said... [Reply]

Alaaa2....tomey2nya diaa membawa puyut yang semakin membesar dengan jayanya ituu..

p/s:akak doakan semoga berjaya...

dibiuscinta said... [Reply]

beso nye pewot...
anyway gud luck..

baBe_ieza said... [Reply]

ummiaqeef:moga bilik ko tu bawak luck kat aku..hehe

qis:dah pas eyh..yeye pasne tgu sape pemenang...ok pasne i pon add ur link jugak..

ibuhaikal:doakan yer mama iza ne ..

p/s:beso kan perot
?

dibiuscinta:thanx iza

umie said... [Reply]

iza..beso nyer peyut..comel jer..hehehe

baBe_ieza said... [Reply]

hehhee..xlarat dah tu umie bawak pewot..

nmmy84 said... [Reply]

iza da 8 bulan?ish cepatnye kan.rase baru je iza kawen..

ehemm..rajin masuk contest.hehe.semangat baby neh ye..

baBe_ieza said... [Reply]

wadah..tu la cam xcaye je dah 8 bulan..hehehe..saje je nak masuk contest2 ne..

OM & KAY FAMILY said... [Reply]

Ieza eloklah tu ... masuk aja apa-apa yang ada contest .. manalah tahu rezei anak-anak ... Baby tu nanti pasti pandai posing bila bergambar... macam maknyalah ... Ok selamat berposing, muga berjaya ...

nAdiRah said... [Reply]

mmg hot!! gud luck!!!

♥ Auni' is 4♥

♥ Auni' is 4♥

♥ HEPY BUFDAY ♥

♥ LOVEY DOVEY ♥