Click Me, U Love Me

Follow Blog Saye

Thursday, June 18, 2009

**COntest Model bertudung**


Menjengah ke blog seorang blogger iaitu ummie_mirahaziq..so nmpk la pasal contest tudung ne...xcited la jugak nk join..


Syarat2nya adalah seperti berikut:
1. Add blog ummie_mirahaziq di bloglist anda dan menjadi FOLLOWER ummie_mirahaziq - DONE

2.Upload banner contest kat sidebar anda- DONE

3.Buat entry khas ngan tajuk " Model Bertudung" & upload gmbr anda.-DONE


modelnya adalah saya sendri kerana saya giler bergambar..dan sekang ne giler ngan Shawls...
ne la mom-to-be iza..hehehe


4. Dalam entry itu pastikan anda link kan ke ummie_mirahaziq..ni link ke contest die ummie_mirahaziq

5. Pemenang akan dipilih berdasar kan dan gambar yang kreatif dan menarik..
6. Hadiah untuk pemenang..adalah koleksi tudung...

PERINGATAN : Pastikan hanya satu gambar sahaja ntuk satu penyertaan..
jadi...tunggu apa lagi...jangan lepaskan peluang ini...

8 lovey dovey:

dibiuscinta said... [Reply]

arap iza(awk lew) menang lew..mana tau rezeki baby kan..iza ada tudung cam iza(dlm pic) tu tp tak tau nak gune..mmg tak pandai nak gaya kan tudung la..tp suke!mcm ne?leh ke join contest tu ngan tudung besa2 jek??he

nmmy84 said... [Reply]

macam menarik.tapi malangnye takde rase gambar yang ok.haha.wish u luck iza.

baBe_ieza said... [Reply]

iza:ala kiter pon xpandai gak pakai, main belasah je lilit..hahah..kalo ade rezeki alhamdulilah

nmmy84:lame xdengar citer..thanx 4 da wish wadah..

een said... [Reply]

thanks sudi join my contest...salam perkenalan yerk..semoga berjaya

baBe_ieza said... [Reply]

salam perkenalan buat een..

ummiaqeef said... [Reply]

akhirnya ia terpengaruh jgk ngn contest yek..haha..

p/s: sblm ni aku ade terbace psl contest ni,bole x aku terpk nk masuk kan gmbr aqeef pakai tudung..hahaha..mesti awal2 dah kena reject..kakakaka..

ummiaqeef said... [Reply]

akhirnya ia terpengaruh jgk ngn contest yek..haha..

p/s: sblm ni aku ade terbace psl contest ni,bole x aku terpk nk masuk kan gmbr aqeef pakai tudung..hahaha..mesti awal2 dah kena reject..kakakaka..

baBe_ieza said... [Reply]

hahahha..pesal ko xletak je rozi...

♥ Auni' is 4♥

♥ Auni' is 4♥

♥ HEPY BUFDAY ♥

♥ LOVEY DOVEY ♥