Click Me, U Love Me

Follow Blog Saye

Thursday, July 23, 2009

36 minggu kini...

skang ne kandungan aku dah pon berusia 36 minggu...
perotku kadang kala sakit seperti kene senggugut..
doc cakap kepala baby dah berada kat bawah..menekan pundi kencing...
n doc bilang die akan masuk saluran yang betul...
aku sungguh xlarat skang ne..
sakit pinggang yang melanda menyukarkan lagi pergerakan aku...
adoooiii....

terasa seperti hendak menangis je...tapi tetap ku tabahkan hati..
menanti hari yang akan tiba nanti...
Due aku adalah 15 Ogos 2009...
biler tibe waktunya...aku akan bergelar seorang ibu..
semoga semuanya dipermudahkan...
AMINNN!!!

10 lovey dovey:

mrs. k said... [Reply]

semoga semuanya selamat bila tiba masanya nanti...

dun wory ok!!

*cam aku lak, tetiba je kena bedah coz baby dah lemas lam perut.. so, takle nak jangka kan? juz be prepare!!

busyuksayang said... [Reply]

amin :)

baBe_ieza said... [Reply]

hope leh bersalin normal je...n seme selamat...

ibuhaikal said... [Reply]

akak doakan ieza selamat semuanya bile dah tiba masanya...dan dipermudahkan segala urusannn..aminnn..

p/s: cepat ke lambat tak kesah janji selamat..normal ke operat ke tak kesah janji semua selamat..tabahkan ati kuatkan semangat ok babey...

shinnaz said... [Reply]

iza..ko nak tau tak..bile aku kwn ngn ko mase ko belum kawin sampai ko kawin ps2 da nk kua baby pulak kn..aku rase cam tak caye..erh..betul ker..betul ker??(tampa sket..!!)hehe..sabar tau..sabao..

ummiaqeef said... [Reply]

iza,
pengalaman yg manis ialah di saat kite nak melahirkan baby kite..sampai skang ni masih teringat2 lg..walaupun sakit tp bersyukur sbb dpt lihat baby dikandung selama 9 bulan..

p/s : harap ko x takut bile dgr aku citer pasal pengalaman bersalin aku tu yek..hehe..semoga semuanye selamat..insyaAllah..

hanim said... [Reply]

Iza..samala ngan akak..tengah tunggu ari jer nie..nak jalan mmg tak boleh speed dah...sakit dari pinggang ke bawah..apa-apa pun..semoga kita selamat semuanya..aminnn..

baBe_ieza said... [Reply]

ibuhaikal:tgh tabahkan ati ne...

shinaz:aku pon xcaya je aku dah nak jadi mommy..meh sini aku tolong tampa ko..

ummiaqeef:aku da lali tinge dengar korang bercerita, cume aku lom nk alami je..sabar...

hanim:sama2 la kiter berdoa ye kak..

dibiuscinta said... [Reply]

dekat sangat da iza..kdg org cepat dari tarikh kan..he..kalo iza delivery 7 ogos cantik gak no tu 07/08/09..he berangan..sama lak ngan tarikh kawen norman KRU..kui3x..apa pun iza doakan iza dipermudahkan semasa bersalin nnt..

baBe_ieza said... [Reply]

tu la kalo dpat 07/08/09 best tuh..hehehe.

♥ Auni' is 4♥

♥ Auni' is 4♥

♥ HEPY BUFDAY ♥

♥ LOVEY DOVEY ♥