Click Me, U Love Me

Follow Blog Saye

Monday, July 27, 2009

37 weeks..

pagi tadi aku ade check up kat klinik....
skang aku dah pon 37 minggu...
result check up ari ne seme nyer ok n memberangsangkan..
cume 1 je yg menjadi masalah..
kedudukan baby aku yg xengage lg ngan saluran die..
kepalanya dah ke bawah cume dia senget dan xengage...
last week da pon jumper doc pasal mende ne,
n doc mention xde aper2 n aku leh bersalin normal...
nurse kate next week tgk camne keadaannyer...
so kene tgu next week utk jumper doc lg..
aku risau...tersangat risau...
harap2 aku leh bersalin secara normal n tiada masalah..
rase cam nak nangis je..
tapi nurse tu kate jgn risau sgt..
juz tgu next check up n ape kata doc nti...
aku hanya mampu berdoa....

10 lovey dovey:

busyuksayang said... [Reply]

insyaallah, tak de apa2...esok lusa, baby gerak la ke tempat yg sepatutnya...kak jue doakan yg terbaik utk ieza...jgn risau & byk pk tau...just take care :)

ummiaqeef said... [Reply]

betul tu..baby tu kan gerak2..ade mase lg dier nak duk di tempat yg betul..

p/s : ko rajin2 la ckp ngan baby suh dier duk tmpt yg btl..hehe

baBe_ieza said... [Reply]

kakjue:risau la kak jue, dengar nurse tu ckp dah 37 mgu tp xengage lg..tp iza cube xpk sgt k...muaaah'

ummiaqeef:aku dah suh die duk betul2 kat bawah tuh...

cintaKusayangMu said... [Reply]

smoga segalanye slmt n baby akan tau nk pusing mane nnt...dont worry k..byk2 berdoa...

ibuhaikal said... [Reply]

ieza jangan risau la..akak dulu bby memang dah dok kat laluan yg betul tapi akhirnya akak operat coz bby tak mo kuar..semua tu hanya DIA yang tentukan..normal ke operat ke semuanya sama jee janji semuanya selamat k..

dah jangan dok pikir2 menda tu..egat nak nengok wajah bby yg comey itu sudah..ape yang penting ieza berdoa dan bertawakal kepada NYA insyallah..

p/s: betul kata cik rozi tu rajin2 la bercakap ngan bby suh dia dok kat tempat yg betul supaya mama dapat melahirkannya dengan senang..insyallah..

baBe_ieza said... [Reply]

time kaseh seme ye yg bg support..ieza harapkan yang terbaik..

Baby Tiger said... [Reply]

eieiei bestnya nak dapat baby!!!

dibiuscinta said... [Reply]

jgn risau ek..tak elok..doa byk2..nnt ok la tu..insyaAllah..

Cik Puan*PIE said... [Reply]

jgn riso ieza..insya-allah sumenya akn ok.aku pknenkan yg kedua tu pun ada gak bnyk masalah.tp alhmdulillah, dapat bersalin normal.jgn putus doa k.insya-allah allah makbulkan.

baBe_ieza said... [Reply]

thanx mama..aku ari2 doa cakap ngan baby agar dapat salin normal..huhu takut..cam ko senang je kan..

♥ Auni' is 4♥

♥ Auni' is 4♥

♥ HEPY BUFDAY ♥

♥ LOVEY DOVEY ♥