Click Me, U Love Me

Follow Blog Saye

Monday, July 6, 2009

contest -MamA_Uzma Nak Bagi hadiah

ummiaqeef yang suggestkan saya masuk contest ne..die kate mane tau rezeki anak..hehhee..walaupun xtau ade chance menang ke x, saya akan cube masuk..hehehe

korang klik je kat link ne MamA_Uzma.....

TARIKH TUTUP ADALAH 22 JULAI 2009 PADA PUKUL 5.00 PETANG..
ape2 pon utk mama/bakal mama sekalian, mehla beramai2 kiter sertai...

MAMA UZMA NAK BG HADIAH

hadiah ayah

MamA_Uzma ne nak bagi hadiah kat sape2 yang didapati menjadi pemenang...
kire macam lucky draw sebab nanti ada nombor cabutan bertuah...syarat2nyer korang baca lah kat blog ne ye klik sini


mcm biasa mesti la ada syaratnya..

1. Add blog MamA_Uzma di bloglist anda dan menjadi FOLLOWER Mama_Uzma -DONE-

2. upload GAMBAR letakkan disidebar kiri blog anda - DONE-

3. Tinggalkan KOMEN DI ENTRY ni....No cabutan akan di beritahu... -DONE-


selamat menyertai wahai mommy n mama sekalian..huhuhu
mudah2an ade rezeki saya n baby saya...hehhee

7 lovey dovey:

ummiaqeef said... [Reply]

gud luck 4 ur baby..hehe

baBe_ieza said... [Reply]

thanx ummiaqeef..

shinnaz said... [Reply]

bestla sape² nk jadi ibu nie..mcm² contest ade..hehe..bagus² sambil berbeloging..boleh juga dapat hadiah!go ieza..go ieza!hehe

mama uzma said... [Reply]

ok...lulus...!!
tq ya...

baBe_ieza said... [Reply]

shinaz:mudah2an dapat hadiah...

mama_uzma:yeye da lulus...

mama uzma said... [Reply]

salam....
sila jengah blog saya ye...
tq

baBe_ieza said... [Reply]

mama uzma:saya da komen kat n3 awak yer..tq ...

♥ Auni' is 4♥

♥ Auni' is 4♥

♥ HEPY BUFDAY ♥

♥ LOVEY DOVEY ♥