Click Me, U Love Me

Follow Blog Saye

Monday, August 10, 2009

dalam dilema

skang ne aku dalam dilema..
sama ada nak cuti awal atau tak..
sebabnya due date aku mgu ne 15.8.2009
kalo ikutkan aku,
xnak cuti sebab nti boring lak duk umah...
tapi disebabkan risao lak ngan keadaan skang ne, plus aku pon kadang2 xlarat gak..
hubby lak dah membebel suh cuti..
aku terpikir gak pasal cuti..
kebetulan skang ne kan leh amik cuti bersalin 60 hari tu awal..
means nti aku kene masuk opis awal la...
aku dah tanyer pihak admin, diorang cakap aku leh amik cuti tuh, n kene sertakan surat sokongan doc ngan memberitahu tarikh aku dijangka bersalin..
so camne ne eyh?cuti ke x?

CUTI ATAU TIDAK????

16 lovey dovey:

MRS. K said... [Reply]

cuti je laa..
bahaya skang ni
ibu mengandung lagi terdedah..

baBe_ieza said... [Reply]

TU LAH KAN..RISAO JUGAK..

ibuhaikal said... [Reply]

ieza..kalau rasa cam tak larat cuti je la..dlm minggu nie pun kan due date nya..ape pun "tepok dada tanya selera"..k..yang

baBe_ieza said... [Reply]

ERM..TU LA IZA RASE IZA AMIK JE LA CUTI AWAL...XPERLA KAN...

ummiaqeef said... [Reply]

haha..terpulang pd hati..kang x ikut ckp suami,dehaka pulak kene tulah kang..haha..

p/s : tp aku dulu siap kene halau ngan bos sbb dtg keje lg dah overdue..hehe..dier takut takut terberanak kat opis kot..hahaha..

baBe_ieza said... [Reply]

baik..aku dah buat keputusan...ari ne aku nk mintak surat pengesahan doc nk cuti awal...

umie said... [Reply]

cuti je la iza...umie tengok pun dah tak larat dah iza jalan...pastikan ada org kat rumah..kang bersalin sorang2 pulak..hehhee

busyuksayang said... [Reply]

cuti la dear...bleh rehat2 kat umah :)

nAdiRah said... [Reply]

cuti je la iza.
leh standby.
mesti berdebar2 ea nak deliver neh.
moga2 sentiasa dalam lindungan-Nya.
congratultions!

cujen said... [Reply]

cuti je la..untuk kebaikan anak dan ibu.. eceh..mcm iklan ubat batuk pulak

lady D said... [Reply]

salam singgah...
http://ladyd-store.blogspot.com

baBe_ieza said... [Reply]

umie:mesti kelaka kan iza jalan..hahah

nad:tu la debaran tu makin terasa..dup dap jantung aku ne...

kak jue:iza akan cuti..

cujen:ko memg pandai buat iklan..hehhee

shinnaz said... [Reply]

selamat bercuti bersalin~

p/s: da bersalin bagitau taw..hehe

baBe_ieza said... [Reply]

yola puan shinaz...doakan aku k...

dibiuscinta said... [Reply]

ok sokong sume..cuti2

baBe_ieza said... [Reply]

time kaseh pada sume yang bagi support k...

♥ Auni' is 4♥

♥ Auni' is 4♥

♥ HEPY BUFDAY ♥

♥ LOVEY DOVEY ♥